![]() |
Цитата:
Просто недавно вони йшли в MPEG-2, і тут, на форумі, у транспондерних новинах ніхто і не заїкнувся про перехід цих каналів на MPEG-4... |
Цитата:
http://www.flysat.com/amos.php |
Цитата:
MPEG4. Якщо тюнер не сказився. Але перед цим я його довів до правильних кондицій (відремонтував, була проблема по 5-ти і 3,3-х вольтах) |
Цитата:
|
Вложений: 3
Цитата:
Ресивер Orton 4100c |
Цитата:
Цитата:
|
Вложений: 1
Цитата:
Вложение 35186 P.S. Все! Містика розвіялась як дим: допомогла зміна частоти на 11170 (замісь 11175):eek: |
Цитата:
Попробуйте сбросить "на заводские" и просканировать транспондер, выбрав режим сканирования "только ТВ каналы". |
Цитата:
|
Вложений: 2
Цитата:
Ви, не розібравшись з ресівером, запитали: Цитата:
|
Цитата:
Цей тюнер, який мене спантеличив, принесли в ремонт. Таким же тюнером років шість я користувався раніше і таких фокусів за ним не спостерігав. Тому то і підняв питання (або "паніку", як писав один із дописувачів). P.S. "Отака х.., малята" вийшла:), як казав дід Панас. |
Цитата:
Цитата:
|
работает ли сейчас канал хспорт на амосе . , у меня нет, ключ вводил
|
Цитата:
|
На Амосе 11140 но в MPEG-4 BISS, а на Астре 12130 в MPEG-2 BISS
|
спасибо , заливал с флешки ключи последние выложеные , вручную вводил, не работает , интер плюс всё окей. а хспорт нехочет
вводил на сат интегралы на амико мира |
Здравствуйте. Подскажите что случилось с сигналом?
|
Цитата:
|
нет вещания на канале pulsar Amos 12411H20833 с.н
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ліцензію:confused: |
11175 H 30000
Telekanal STB квадрат малевича без звука, у всех так ? или это на время показа Евровидение? |
Цитата:
|
12364 Н 13333 - відсутній сигнал , канали доступні з 9 градуса на частоті 12226 V 27500
|
Цитата:
|
Картинка сыпется на каналах со спутника Амос
Проблемма появиласа 2 дня назад Мощность сигнала 85% Ресивер Sat-Integral S-1210 HD Aron Спутниковая антенна 90 см Днепр обл |
Цитата:
На всех частотах S- 95-97% Q- 82-91% Sat-Integral 1311 Тарелка 0,85 (4,9Е фокус). Ухудшения качества не замечал. Укажите время ухудшения. Тернопольская обл. |
Цитата:
вчера https://s8.hostingkartinok.com/uploa...455d059ef5.jpg 5 минут назад https://s8.hostingkartinok.com/uploa...d446248e8d.jpg |
Цитата:
Видимо проблема или в повышенной солнечной активности (магнитные бури) или как всегда "Рука Кремля":D |
На данный момент на частоте 11175Н30000 никаких квадратиков нет
S- 97% Q- 84% Посмотрим вечером. На Астре 12188 Н 30000 S- 96% Q- 91% |
Цитата:
|
12410 Н, SR 20833 ця частота в мене не працює. Це у мене так, чи у всіх?
|
Цитата:
|
Скорей всего нужно сменить головку. Замечено много раз подсела старенькая.
|
|
возможен прием пакета YES на западе украины
|
ICTV Украина - это международная версия?
|
Цитата:
|
А что у них с СТБ Международной версией и Новым каналом ??
Денег не хватило? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім привіт!
Є така проблемка на супутнику амосі частота 11175 Н 30000 канали новини 24 перший український і кримський айсітіві україна на старому глобіку 4100С кидає квадратики вмене тарілка перебрана вся нові головки замінив кабель до дісеків кабель дохати дісеки нові все нове ставлю голобо 4100С і іменно на тій частоті 11175 Н 30000 барахлить сіріус хотбірд працюють без жодних проблем таке наблюдаю по 7 клієнтах сигнал дививсь вних ідеальний чи непричина в щось на супутнику самом чи нестикавсь хтось ще зцим. |
Свій тюнер підключив дениску Н 265 про амос працює всі канали кубіка немає тільки по клієнтах на 4100С іще ресівер в майстра був сказав майстер що все гут проблем в 4100С небачить дивно якось
|
Майбуть пора тюнера міняти.Те, що сказав там якийсь майстер, там вже все в середині повисихало і відпрацювало своє.А ще може бути, що якась головка глючить, от таке і виходить.Вікл. від головки сіріуса кабель і подивитись, а потім від хотбірда.Те, що нові, нічого не значить.
|
Цитата:
с чем связано не знаю |
Цитата:
|
евроскай 4060c також квадратить на 24 новини
|
Цитата:
Оце люди Америку відкрили:) Першим ділом починає сипати на 1тврус 12597 з хотбірда. Перепаяв вже більше тисячі глобоподібних з такими проблемами і вкрай дивно бачити знову піднятою цю тему. Читайте вітку ремонту цих тюнерів, там вже мемуари публікувати пора |
Цитата:
|
Текущее время: 17:10. Часовой пояс GMT +3. |