Форум VolSat

Форум VolSat (http://forum.volsat.com.ua/index.php)
-   World Vision T2 (http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=469)
-   -   Т2 тюнер Vorld Vision T54 немає сигнала на робочій антені. (http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=13707)

Elkom 07.03.2020 10:10

Т2 тюнер Vorld Vision T54 немає сигнала на робочій антені.

Здравствуйте, Т2 тюнер Vorld Vision T54, немає сигналу на робочій антені, ні рівня ні якості, в заводські скидав, частоту і номер каналу свого передатчика вручну вводив. Господар тюнера розповів що той перестав ловити сигнал після того як він по помилці підключив до нього БП з більшою напругою, цей тюнер живиться від зовнішнього БП на 5 В. Все в нім працює, тільки не бачить сигнала взагалі. При цьому могли погоріти транзистори в ВЧ блоку, якщо вони там є, мікросхема вч блоку, кварци, чи і головний процесор також?

hunter-001 07.03.2020 11:05

Цитата:

Сообщение от Elkom (Сообщение 421881)
При цьому могли погоріти транзистори в ВЧ блоку, якщо вони там є, мікросхема вч блоку, кварци, чи і головний процесор також?

Точно сгорели,и на будущее,если Вы хотите чтобы пользователи форума ремонтировали Вам тюнера,то начинайте сразу с показаний мультиметра,а то так куча тем и неочем.

p.s.Советую посмотреть ютуб,там много роликов с чего надо начинать ремонтировать такую технику.

Elkom 07.03.2020 20:45

Я їх сам хочу навчитись ремонтувати...

kreshnot 07.03.2020 21:27

Цитата:

Сообщение от Elkom (Сообщение 421955)
Я їх сам хочу навчитись ремонтувати...

это хорошее желание
бесплатная подсказка:изучите принцип работы всех микросхем

Цитата:

p.s.Советую посмотреть ютуб,там много роликов с чего надо начинать ремонтировать такую технику.
это плохой совет,нет там ничего нормального,вода и только

fa1978 07.03.2020 22:26

Цитата:

Сообщение от Elkom (Сообщение 421881)
Здравствуйте, Т2 тюнер Vorld Vision T54, немає сигналу на робочій антені, ні рівня ні якості, в заводські скидав, частоту і номер каналу свого передатчика вручну вводив. Господар тюнера розповів що той перестав ловити сигнал після того як він по помилці підключив до нього БП з більшою напругою, цей тюнер живиться від зовнішнього БП на 5 В. Все в нім працює, тільки не бачить сигнала взагалі. При цьому могли погоріти транзистори в ВЧ блоку, якщо вони там є, мікросхема вч блоку, кварци, чи і головний процесор також?

Попробуй микросхему обработки вх. сигнала пальцем на нагрев. Если горячая - она и будет. Транзисторы там вряд ли повреждены. Менять ее - тут надо тренироваться. Фен естественно нужен будет и микруху найти не так просто.

kreshnot 07.03.2020 22:42

Цитата:

Сообщение от fa1978 (Сообщение 421978)
Попробуй микросхему обработки вх. сигнала пальцем на нагрев. Если горячая - она и будет. Транзисторы там вряд ли повреждены. Менять ее - тут надо тренироваться. Фен естественно нужен будет и микруху найти не так просто.

горячая -это сколько? стало интересно

Elkom 24.03.2021 19:30

Вітаю, цей ресивер відклав був в сторону, тепер з'явився на нього час, і хочу завершити тему, після подачі на нього більшої напруги підкинутий універсальний перетворювач замість U7, він видає 3,3В, випаяний дросель L8 і на його вихід запаяний вихід з цього перетворювача 3.3В. Стабілізатор U4 видає 1.79В, також немає ні сили ні якості сигналу. На дроселі L7 біля перетворювача U9 є 1.11В з іншої сторони 1.13В. Я так розумію це дійсно схоже на проблему з мікросхемою тюнера...

Текущее время: 15:09. Часовой пояс GMT +3.