Форум VolSat

Форум VolSat (http://forum.volsat.com.ua/index.php)
-   Satcom T2 (http://forum.volsat.com.ua/forumdisplay.php?f=481)
-   -   Дампы и прошивки Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC (http://forum.volsat.com.ua/showthread.php?t=15200)

zxcvbn8888 27.09.2021 12:18

Дампы и прошивки Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC

Вложений: 1
Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC от 24.09.2021

IPTV 23 плейлист ( обновляемые, актуальные, каналы и фильмов 6000 шт. )
YouTube НОВЫЙ стабильная работа
MEGOGO НОВЫЙ рабочий
Stalker работаетат

sasha-55 19.01.2022 15:20

Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC Satcom T555 AVC

Вложений: 1
Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC Satcom T555 AVC ПО от 04.11.2021

Megogo работает,
YouTube НОВЫЙ рабочий,
Stalker работает,
IPTV

givik 01.12.2023 12:26

Цитата:

Сообщение от sasha-55 (Сообщение 460860)
Satcom T500 AVC Satcom T505 AVC Satcom T555 AVC ПО от 04.11.2021

Megogo работает,
YouTube НОВЫЙ рабочий,
Stalker работает,
IPTV

Чё делать скажите кто-то пожалуйста. Перекинул на флешку прошивку, нажал в настройках чтоб устанавливало. Дошло до половины и с тех пор не грузит дальше. Выключить что-ли и включить?

givik 01.12.2023 13:29

У меня из-за этой прошивки сгорел тюнер! Не советую скачивать! Прошивка устанавливалась должным образом: Перекинувши на флешку, начавши установку в настройках. Завис он у меня на половине, далее после повторного включения ему конец. РИП Тюнер 2020-2023

sergeyss9 01.12.2023 20:07

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 498767)
У меня из-за этой прошивки сгорел тюнер! Не советую скачивать! Прошивка устанавливалась должным образом: Перекинувши на флешку, начавши установку в настройках. Завис он у меня на половине, далее после повторного включения ему конец. РИП Тюнер 2020-2023

Вся проблема в Вашій неуважності .Так як незважаючи на схожість моделей - вони різні та на різних процесорах .

Satcom T500
Satcom T500HEVC
Satcom T500AVC

Ці три моделі мають різний софт !

givik 02.12.2023 23:13

Цитата:

Сообщение от sergeyss9 (Сообщение 498781)
Вся проблема в Вашій неуважності .Так як незважаючи на схожість моделей - вони різні та на різних процесорах .

Satcom T500
Satcom T500HEVC
Satcom T500AVC

Я вже ще тоді помітив. Так, неуважність підвела але чому китайці не могли б тоді зробити Satcom T506 і т.д наприклад якщо вони різні. Доречі, чи є в них сайт? Я зовсім не можу знайти. Лише не офіційні сайти з прошивками.

givik 02.12.2023 23:16

Цитата:

Сообщение от sergeyss9 (Сообщение 498781)

Satcom T500
Satcom T500HEVC
Satcom T500AVC

Що мені з тим тюнером робити? Здати в ремонт чи купити новий?
Думаю краще новий.

givik 04.12.2023 17:44

Ютуб на Т2 тюнере

Да, казалось бы Т2 тюнер и ничего в нем сложного нету. Это же не ресивер со спутником. Но приключений я все ровно нашел. Итак, ближе к теме. Значит были у меня два тюнера Satcom t505 обычный (но 1 я профукал тем что установил прошивку Сатком Т505 АВС когда у меня не АВС, а простая модель. И так вот по моей невнимательности -1 тюнер. Проблема в том что мало того что я заказывал для этого тюнера юсб-антенну вайфай которая спокойно работала. Это было давно, не помню какая была ошибка там но тоже не работало. Опробовал три прошивки из-за которых та же самая ошибка. Уже в этом декабре была сделана попытка выйти в ютуб но способом переходника и сетевого кабеля. Но и тут все не так, выдает ошибку на английском "Это видео не поддерживаеться в вашей стране". Я из Украины и хотел включить видео на украинском но как и говорил у меня была данная ошибка. Может кто-то из вас знает как исправить ошибку? (Тоже самое и с другими сервисами)

kreshnot 04.12.2023 18:32

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499133)
Да, казалось бы Т2 тюнер и ничего в нем сложного нету. Это же не ресивер со спутником.

Зачем плодить темы?
Т2 ресивер по сложности как и спутниковый
на ваш ресивер ПО последнее было 2021 году
смотрите Т2 каналы и не морочьте голову ,второй можно восстановить программатором

givik 04.12.2023 19:54

Т2 легче, это не тот гемор в котором надо искать спутники и т.д, а Т2 просто надо вставить кабель и включить автопоиск. Можете ли помочь пожалуйста как с программатором работать. Ну и вообщем что это из себя представляет. Но я не знаю поможет ли программатор т.к тюнер вообще не подает признаки жизни :myDSm31:

kotiaj 04.12.2023 20:17

Поскільки
Цитата:

... Т2 тюнер и ничего в нем сложного нету....

, то образно кажучи, Ви заганяєте в лікарняний операційний зал санітара і вимагаєте щоб він виконав операцію замість досвідченого нейрохірурга... Хоча, чого тільки не трапляється https://tsn.ua/svit/pribiralnik-vdav...i-2464495.html
Цитата:

... Может кто-то из вас знает как исправить ошибку? (Тоже самое и с другими сервисами)

Придбати девайс, який з цим справиться, наприклад приставку на андроїді. З Т2 мильницею не вийде ніяк, на повному серйозі.
Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499153)
Т2 легче, это не тот гемор в котором надо искать спутники и т.д, а Т2 просто надо вставить кабель и включить автопоиск...

Як колись хтось сказав: "простота для дилетанта - предмет заздрощів для професіонала."

kreshnot 04.12.2023 20:39

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499153)
Т2 легче, это не тот гемор в котором надо искать спутники и т.д, а Т2 просто надо вставить кабель и включить автопоиск.

О как.Теперь понятно почему у вас ни в чём нет толку

Цитата:

Можете ли помочь пожалуйста как с программатором работать. Ну и вообщем что это из себя представляет. Но я не знаю поможет ли программатор т.к тюнер вообще не подает признаки жизни :myDSm31:
Поможет,или отдайте в ремонт
Почитайте тут http://http.volsat.com.ua/showthread...ghlight=CH341A ,это самый простой и не дорогой
или поиск в инете

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 499156)

Як колись хтось сказав: "простота для дилетанта - предмет заздрощів для професіонала."

Для меня наоборот хорошо,ремонт антенны,ремонт ресивера и т.д. :super:

givik 05.12.2023 16:46

Цитата:

Сообщение от kreshnot (Сообщение 499160)
О как.Теперь понятно почему у вас ни в чём нет толку

Поможет,или отдайте в ремонт
Почитайте тут http://http.volsat.com.ua/showthread...ghlight=CH341A ,это самый простой и не дорогой
или поиск в инете

Для меня наоборот хорошо,ремонт антенны,ремонт ресивера и т.д. :super:

Спасибо. Не плохой форум, люблю когда новичкам все на одном месте расписали. Что, где , как, когда
:super:

kotiaj 06.12.2023 00:23

Цитата:

Сообщение от sasha-55 (Сообщение 460860)
...Megogo работает,
YouTube НОВЫЙ рабочий,
Stalker работает,
IPTV

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 498754)
Чё делать скажите кто-то пожалуйста...

Знайти "машину часу" і перенестися в 27.09.2021 11:18, коли було написане те повідомлення. На таких девайсах вищезгадані та їм подібні сервіси без постійної софтової підтримки від виробника працюють досить короткий час (відлік йде в тижнях або навіть і днях). Відповідно, якщо все розпродано, або вийшла новіша модель, то виробник зі спокійною совістю кладе болт на цей продукт. Софтова підтримка для виробника також не безкоштовна і виконує роль, свого роду, заманухи для наївних покупців.

kotiaj 06.12.2023 00:33

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 498767)
У меня из-за этой прошивки сгорел тюнер! Не советую скачивать! ...

Ну по-перше не згорів, це 100% і не проблема реанімувати, а по-друге, люба перепрошивка, навіть якщо прошивається тим що треба - це ризик зробити девайс неробочим, і виконується на страх та ризик прошивальщика. Тут бажано притримуватися правил: не впевнений, не обганяй... або хто не п'є шампанського, той в тюрмі не сидить.

givik 06.12.2023 14:32

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 499295)
Знайти "машину часу" і перенестися в 27.09.2021 11:18, коли було написане те повідомлення. На таких девайсах вищезгадані та їм подібні сервіси без постійної софтової підтримки від виробника працюють досить короткий час (відлік йде в тижнях або навіть і днях). Відповідно, якщо все розпродано, або вийшла новіша модель, то виробник зі спокійною совістю кладе болт на цей продукт. Софтова підтримка для виробника також не безкоштовна і виконує роль, свого роду, заманухи для наївних покупців.

Скажіть будь ласка, може ви розумієте тому що я ні. Чому не можна зробити як у самсунг телевізорів? Чому не легше як у Tizen OS. У мене два таких, одному з яких вже 5 років. Я про те кажу щоб зробити як в них, я телевізор ні разу не перепрошивав і ютуб на ньому (та інші сервіси спокійно працюють).

givik 06.12.2023 14:39

Цитата:

Сообщение от kotiaj (Сообщение 499296)
Ну по-перше не згорів, це 100% і не проблема реанімувати, а по-друге, люба перепрошивка, навіть якщо прошивається тим що треба - це ризик зробити девайс неробочим, і виконується на страх та ризик прошивальщика. Тут бажано притримуватися правил: не впевнений, не обганяй... або хто не п'є шампанського, той в тюрмі не сидить.

Я з вами повністью згоден. Але я впевнений, тому що я не раз практикував перепрошивку. Звісно ж це дуже ризикована робота, тому що не всі виробники ресиверів мають свій сайт (в даному випадку САТКОМ) де можна офіційно без сумнівів завантажити прошивку. Ну але на данний момент можу лише знайти для Сатком Т505 прошивки лише з сторонніх сайтів, форумів, тощо.

kotiaj 06.12.2023 17:08

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499375)
Скажіть будь ласка, може ви розумієте тому що я ні. Чому не можна зробити як у самсунг телевізорів? Чому не легше як у Tizen OS....

Все елементарно просто: по тій же причині, чому зі звичайного калькулятора, який може виконувати тільки найпростіші арифметичні дії, не можна зробити справжній ноутбук. "Залізо" не дозволяє.

kotiaj 07.12.2023 00:58

Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499377)
... Але я впевнений, тому що я не раз практикував перепрошивку...

На мій погляд, це трохи занадто самовпевнена бравада. Можна 100 раз успішно перешити, а на 101-й нарватись на грубість, і досвід тих попередніх перепрошивок нічим не допоможе. Імхо, швидше підійшла б фраза: "я впевнений що ні в чому не впевнений".
Цитата:

Сообщение от Givizhop (Сообщение 499377)
... Звісно ж це дуже ризикована робота, тому що не всі виробники ресиверів мають свій сайт...

І зовсім не в сайтах справа, навіть більше, без них можна запросто обійтися. Вистачає інших, більш корисних ресурсів, а основний з них - власна база напрацювань. Щоб не сісти в калюжу, завжди існувало правило (яке дуже часто ігнорують): перед тим як щось шити - збережи рідну прошивку. Якщо знаєте що робите, знаєте як і маєте чим виправити помилку, то й ризику практично немає ніякого і тоді вже можна сказати: "я впевнений".

Текущее время: 18:07. Часовой пояс GMT +3.