![]() |
Кабель телевизионный
В одной из тем форума начались очень жаркие обсуждения по теме телевизионного кабеля, которые можно перенести в эту тему.
а я тут столкнулся с нечастой проблемой работы нескольких спутниковых антенн и, соответственно - нескольких спутниковых тюнеров. Проблему решил вот так : |
Жах що твориться на даху. Кабелів як павутиння. Але якщо брати кабель, то виробника комскоп чи трилоджик!!!
|
Цитата:
коаксиальный кабель в таком состоянии требует замены |
Цитата:
|
Я ,ставлю фірмарк 660,690
|
Знайшов бухту кабель Діалан. Що воно за звір? Може, хто прокладав?
|
Цитата:
Вирізати, випалити, здати як кольоровий мет....:D =========================================== Це все залежить від домоправління. В інших містах усе познімали та заборонили. |
Цитата:
На кабеле ,больше нет никакой маркировки кроме названия Dialan? |
здається це Кривий Ріг їм торгував він також був у них різнокольоровий шість бухт у ящику і всі різного кольору
|
Вложений: 2
Що скажете про силіконовий прозорий кабель ? Наскільки він більш надійний від традиційних ПХВ кабелів ? От у мене є силіконова шланга для поливу. Влітку, в порівнянні з ПХВ шлангами, вона ідеальна в користуванні - гнучка і пружна. Але як тільки знижується температура, вона стає дубленною, а в мороз взагалі при переміщенні лопається. От я і думаю, чи кабель силіконовий такий же в мороз чи ні....:confused:
А на другому фото звичайний ПХВ кабель, але з внутрішньою пропиткою гелем від вологи. Теж цікаво наскільки такий кабель дійсно стійкий? Може хто встановлював такий;) |
Цитата:
Пример: КАБЕЛЬ RG-6 CF606ST 100М, 64 ЖИЛИ, ПРОЗОРИЙ COMMSPACE Ø центральної жили (мм): 1.02 Матеріал центральної жили: CCS (сталь обміднений) Тип кабелю: RG-6 Екран: Обшивка і фольга Кількість жил в оплетке: 64 Матеріал обплетення: CCA (алюміній, покритий міддю) Фольга: AL (алюміній) Хвильовий опір: 75 Ом Вид кабелю: Коаксіальний Вид монтажу: Внутрішній Зовнішня оболонка: PVC (полівінілхлорид) Зовнішній діаметр (мм): 6.8 Довжина в бухті (м): 100 Колір: Прозорий С пропиткой лучше,вода не проходит,для наружной прокладки Пример: Кабель коаксіальний RG-6 (F660BVF) COMMSPACE Діаметр кабелю: 6,8 мм Діаметр центральної жили: 1,02 мм Діаметр діелектрика: 4,57 мм Матеріал центральної жили: калюжена сталь (CCS) Матеріал обплетення: мідь (CU) + гелевий наповнювач Матеріал діелектрика: спінений поліетилен (PРЕ) Матеріал екрана: алюмінієва фольга Щільність обплетення: 64% Матеріал оболонки: поліетилен (PE) Для зовнішнього встановлення Бухта: 100 м Колір: чорний О качестве трудно сказать по картинке На кабеле всё должно быть написано, пример: Net.on RG-6 белый CCS 1,00 (15%) / FPE / Al-Pet-Al Foil Unbonded / Al 32х0,12 / PVC RW расшифровка в интернете имеется |
Цитата:
Цитата: Цитата:
|
Вложений: 2
Цитата:
Тот же провод из 82г. Тогда выписывали как "нагрузку".Все хотели "заводской". Извините что немножко не теме провод. А вот..... |
Цитата:
|
Прозрачный кабель больше года не служит. Его ставить только в закрытых местах и то не факт что он уцелеет. Здесь выше пишут обпалить и здать на метал, так в современных кабелях нет цветных металов, только немного сверху что-то намазано. Медь была в кабелях времен ссср, а теперь железо крашеное.
|
Цитата:
Я имею ввиду чтоб накручивались на кабель нормально, (без черезмерного усилия) и чтоб жилы обплётки не срезало. F6T Trilink (латунь) подойдёт? или можно и подешевле (цинк) |
Цитата:
|
*Гіпсокартонним* лезом зрізаю пів товщини ізоляції на її кінці і тоді не
зрізається опльотка любим конектором... |
Текущее время: 20:19. Часовой пояс GMT +3. |