![]() |
usb кабель 5.5-2.1 для живлення Т2 тюнера
Підкажіть будь ласка.
Придбав такий кабель usb кабель 5.5-2.1 для живлення Т2 тюнера через зарядку від телефона 5В-2А, але Т2 тюнер не вмикається повністю(пробував на двох тюнерах) тюнер вмикається і зразу вимикається і так по колу. юсб тестер показує 5.1в але струм не більше 0.5А? Чому так? На кабели вказано "для роутера" можливо він розрахований на 9-12В. Опір на центральному контакті і землі є 0.7ом https://kept.com.ua/thumb/i8fu/IMG_8705.JPG |
Цитата:
Значить нема там 0,5А - цього би вистачило для Т2 ресивера . Провідник має малу площу перерізу (2 волосинки) - тому йде просадка . |
Цитата:
Я не так пояснив. Тюнер вимагає 5в, 2а, а юсб тестер через цей кабель показує 5в, 0.5а звісно цього недостатньо для тюнера і тому він постійно йде у ребут. Тобто справа у цьому поганому кабелі? Його можна тільки у смітник відправити? |
Цитата:
На фото робота ресивера Т644М3 Кабель самопальний - зібраний з хламу.
|
Зромуміло, а чому тоді зі стандартним бж усе працює, але через цей кабель + зарядка від телефона ні?(пробував три аналогічні зарядки 5в, 2а, тюнер не вмикається) У цьому кабелі проблема або у зарядках?
|
зколхозив такий кабель - усе працює,
цікаво, а чому той китай не працює? https://kept.com.ua/thumb/mkpT/IMG_2...183142_374.jpg |
Цитата:
Цитата:
|
Дякую Усім за інформацію та пояснення.
Протестував через юсб тестрер обидва кабелі: 1. непрацюючий покупний китай 4.55в 0.57а>0.67а>0.71а>ребут по колу... 2. працюючий колхозний кабель 4.55в 0.57а>0.71а>08а>усе працює Цитата:
|
Цитата:
Ну, або ж так, як ви зробили - змайструвати з свого матеріалу кабель. З хорошим перетином, а не волосинку. І не з біметалу, який навіть сумнівно чи покритий справжньою міддю, а з натуральної цільної міді. Такий кабель можна навіть до сварочного апарату підєднати:D |
Цитата:
Усе лотерея:) Ось наприклад цей кабель. Родичи його придбали за 100грн бо сам продавець не дуже знається на цьому. Це дорого або дешево за кусок провода у 30см? Я згоден принести його у жерву заради науки і зробити розтин йому, щоб подивитись які саме там провода:D або я нічого не побачу?:confused: |
Текущее время: 00:41. Часовой пояс GMT +3. |