![]() |
Кто запрограммирует голдвафер?
Потрібно запрограмувати голдвафер під Конакс добрій людині, яка зможе під"їхати в Луцьк чи в Ковель. Якщо в когось є така можливість - прохання координати в лічку.
Голдвафер є в наявності, потреба в програматорі і вмінні запрограмувати карту. |
Запрограмувати можу але живу не в Луцьку, колега живе в Гороховi можна передати йому.
|
Цитата:
|
А що за Конакс? Прошивка є в наявності? Буду в Ковелі скоро, а на цьому тижні туди пару ящиків поїде. Програматор і карти звісно маю
|
Вложений: 1
Цитата:
З.И. Вчора відповісти не міг, форум чи то висів, чи то шось інше...але зайти не міг. |
Добре, зроблю. Карта буде в Ковелі десь у суботу, я особисто буду в Ковелі в неділю-понеділок, на коли краще? Карту прошию свою, клієнту просто поміняю на прошиту. А звідки клієнт?
|
Вложений: 2
Цитата:
|
Цитата:
|
Anthrax,а можливо клiенту "Экстру" запропонувати? I йому буде простiше "без програмування".A як ця людина буде ключi(бiсс) вводити,Ви розповiли-показали?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Anthrax, вибачте мене знову, а якщо ця людина такий профi, то чому у ньoго э проблемма з прошивкою картки? Программатор для карток набагото дешевше коштуе чим программатор для флешок.
|
Цитата:
Друже, давай без лишніх запитань, людина просить допомогти - я пробую це зробити. Можеш допомогти - допоможи, не можеш - ну то хоч не заважай. Без образ. |
А звідки з Білорусії? Він хоч не їхатиме саме за карткою?:) У вівторок карта буде в Ковелі, адресу скину в личку.
|
Цитата:
Вдячний за допомогу :thank: |
Я у вівторок буду в Любомлі - це ще ближче до Білорусії, по дорозі до Бресту.
|
Дуже всім, хто помагав вирішити питання, я вдячний, мій клієнт також. Відписав так, що питання ще не зовсім вирішене, але вже не цікавить. То я вибачаюся, що, можливо, морочив тут народу голову, і щиро дякую за підтримку :super::thank::beer::ukr: Чесно кажучи, не чекав, що стільки народу відгукнеться, дуже-предуже дякую, і вибачайте за можливі незручності :thank: :thank: :thank:
Тему закриваю... Ще раз всім вдячний! :super::thank::ukr::beer::beer::beer: |
Текущее время: 17:34. Часовой пояс GMT +3. |