Показать сообщение отдельно
Старый 23.05.2012, 21:50   #128
svlk
Местный

Ресивер: Amiko-8900. F-300. 4100C и другие
Поблагодарили 346 раз(а) в 181 сообщениях
Вес репутации: 18
svlk луч света в тёмном царствеsvlk луч света в тёмном царствеsvlk луч света в тёмном царствеsvlk луч света в тёмном царствеsvlk луч света в тёмном царстве

У Національному Олімпійському комітеті - міжнародний скандал

У Національному Олімпійському комітеті - міжнародний скандал! Генсека Володимира Геращенка підозрюють у махінаціях з квитками на лондонську олімпіаду. Його вже усунули з посади.
Все почалося після журналістського розслідування британського телеканалу Бі-бі-сі. У ролі покупця репортер зустрівся з Геращенком. Той запропонував купити майже сотню квитків. Інформацію про спробу посадовця заробити кілька тисяч фунтів "на стороні" відразу оприлюднили. Цими матеріалами вже зацікавилася лондонська поліція.
В Національному олімпійському комітеті України відреагували одразу. На офіційному сайті організації є відповідна заява. Президент НОК Сергій Бубка тимчасово усунув з посади Геращенка та ініціював внутрішнє розслідування.
Сам Бубка перебуває у Канаді, і повідомив про все Геращенку телефоном. А також обговорив інцидент із головою оргкомітету Олімпіади-2012 і запевнив, що Україна співпрацюватиме з будь-яким розслідуванням британської сторони. Його результатів чекає і віце-прем'єр Борис Колесніков. Адже наразі йому нічого не відомо про спекуляцію з квитками.
Борис Колесніков,віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України:
- Сергей Назарович Бубка завтра уже будет в Украине. Я думаю он проведет служебное расследование и ответит на все ваши вопросы. Я не знаю, как продаются олимпийские билеты, мне турдно сказать. По-моему есть сайт Лондон-2012 и можно всем желающим купить этих билетов достаточно. Речь идет очевидно о национальной квоте на эти билеты
http://1tv.com.ua/uk/news/2012/05/23/21472
svlk вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: