Спека. Пляж. Відпочиваю з чоловіком. Гучний басистий голос: "Жанна, заправ сосок! "Половина пляжу повернулася. Той же бас на весь пляж: "Дура, сосок на надувному матраці!"
Популярна радіостанція. Дзвінок у студію...
1-й день.
- Ось до нас подзвонив Петрик із села Малі Задрипанці. Просить поставити свою улюблену пісеньку "Про комбайн". Виконуємо замовлення. Слухай Петрику свою пісеньку "Про комбайн"
2-й день.
- Ось до нас знову подзвонив Петрик із села Малі Задрипанці. Просить поставити свою улюблену пісеньку "Про комбайн". Виконуємо замовлення. Слухай Петрику свою пісеньку "Про комбайн"
3-й день.
- Ось до нас знову подзвонив Петрик із села Малі Задрипанці. Просить поставити пісню Bon Jovi "It's my life". Не вима ся Петрику і слухай свою пісеньку "Про комбайн"
- А чи не піти мені спати?
- "Не піти" - відповів мені інтернет
Заліз на скелю і милуюся краєвидом: ліс, поля, річка, далеко невелике село, блакитне небо з хмарами, сонечко і, як завжди, значки "Мій комп'ютер", "Мої документи", "Кошик" ...
2020 рік. В аптеках з'явилися тести на вагітність нового зразка.
Замість двох смужок тепер в спеціальному віконці вказано "Від кого".
- Я вивчив англійський!
- Та ну? і як буде "привіт"?
- Ghbdsn!
- Що потрібно робити при команді "Ядерний спалах праворуч" ?
- Що, що ... Повернутися направо і дивитися - коли таке ще побачиш ...
Сомалійське радіо провело вікторину серед дітей. Головний приз - АК-47
я знаю що ти мені зраджуєш. Знаю з ким і навіть здогадуюсь де. Але не можу зрозуміти ... ЧИМ?
Усі українські дітлахи можуть зітхнути з полегшенням. Бабай зараз надто зайнятий, щоб їх лякати. Він став президентом, й лякає батьків.
Як у такому крихітному мозку міститься така величезна тупість?
Ніщо так не прикрашає дівчину як Adobe Photoshop
Ліля з Гальою постaвили нa друк 100 порожніх листів, угaдaйте для чого?
- Аaaaaaaaaaaaaaaaa! Їм потрібен був чистий папір! Угaдaв?
- Ні
- А може вони хотіли почистити принтер?
- Ні
- Ну тоді НЕ знаю...
- Їм потрібно було відрахувати 100 аркушів - лінь рукaми рахувати.
Два втомлених брокера збираються їхати додому з роботи. Один іншому:
- Вже 3 години, метро закрилося.
- А дорого?
Гості сіли за стіл. Господиня в останній раз окинула поглядом сервіровку столу і помітила маленьку помилку.
- Катя, - запитала вона доньку. - Чому ти Івану Івановичу не поклала ні ножа, ні виделки?
- А тато сказав, що він їсть, як кінь.
- А у мене перед сексом з жінкою крутитися голова.
- Дивно, а що ти робиш з жінкою перед сексом?
- Як що? Надуваю.
Каті подобалася брутальна щетина, запах риби і грубі руки, але чоловік завзято змушував її стежити за собою.
Фірма Apple прийняла рішення відкрити секрет справжнього призначення нової моделі iPhone, а також цільову аудиторію користувачів в її назві: iPhone4S (iPhone for ass).
Зібралися три дівчини: Аня, Света і Марина. Та захотіли дівчата в давню грецьку гру пограти!
І сказали:
М: Я буду Маринусом!
С: Я буду Светусом!
А Аня подумала... і відмовилася грати!
Туалет. Голос з одніеї з кабінок:
- От халепа, треба починати нормально харчуватись!
Голос з другої кабінки:
- Ти що, там їси?!
Три яблука змінили наш світ: першим спокусили Єву, друге впало на голову Ньютона, а третє попалося на очі Стіву Джобсу.
Дупа - найфункціонaльнa чaстина тілa. Крім основного свого призначення, нею думають, відчувають, через неї приймають рішення і виконується багато роботи, нa неї шукають пригоди, a коли знаходять, в ній же і сидять!
|