тут ты не прав,китайские дешевле,вот и попенаемся туда
цікаво подивитись на оригінали , і як ми можете переконати що вони зроблені не в кітаї
наприклад minipro tl866cs( оригінал), wizard pro той самий minipro tl866cs росія зпіляла назву попереднього і поставила (наклеїла свою назву, а також змінила оболонку програми до програматора , всередині вони одинакові
я даним прогером шию дуже давно
давно это сколько?
шию даним програматорм майже рік
а також шив не одно разово дану флеш все шиеться нормально, а внього не шиеться
если ты уже спец,поясни в чём причина
заодно оценим и твои знания в даном дивайсе
нормально вона шиеться просто при встановлені останьої версії програми програматор необхідно обновить , потім провірити як оприділився сам одаптер чи не показуе fake тобто не орігінал підробка потім вибираем потрібну нам флеш і шием її
даний чоловік умудрився убити три флешки одну рідну та дві нові , проблема в нього була в тому що неправильно оприділився ід мікросхеми, а він писав на іншому форумі що почав її прошивать і в нього обривалось програмування, і прикол був в тому що він програмував одну мікросжему дампом не сумісним з даною мікросхеми тобто від GI 8120. а також він навіть незнав якою стороною її вставлять
щоб провірить флеш в неї треба зашить ff по всІх адресах а потІм з читати щоб змІст мыкросхеми був одинаковий
ось вам дана його вітка
де чоловік vitaliy89 ось силка де він програмуе я думаю вам все стане зрозумілим
http://kazus.ru/forums/showthread.ph...235#post886235 ГОЛОСНО НЕ СМІЯТИСЬ читаем 3 8 сторінки