Показать сообщение отдельно
Старый 22.11.2014, 11:39   #1260
vimpel
Профи

Ресивер: GI8120
Поблагодарили 339 раз(а) в 174 сообщениях
Вес репутации: 0
vimpel скоро придёт к известности

цікаво подивитись на оригінали , і як ми можете переконати що вони зроблені не в кітаї
наприклад minipro tl866cs( оригінал),
На минипро свет клином сошёлся?много и не китайских ,но цена:посмотри хотя-бы на это http://www.elnec.com/
дані програматори е смисл куплять при потоковому ремонті тюнерів,при обемі 5-10 штук куплять не вігідно
шию даним програматорм майже рік
до года ещё три месяца http://forum.volsat.com.ua/showpost....17&postcount=2
це нічого не значить при бажані і замісяць плотного ремонту ,а також бажаня можна навчитись
даний чоловік умудрився убити три флешки одну рідну та дві нові , проблема в нього була в тому що неправильно оприділився ід мікросхеми, а він писав на іншому форумі що почав її прошивать і в нього обривалось програмування,
этим прогером убить флеш нереально,стоит защита на неправильное подключение,за ID флеши с тобой тоже не согласен:1.её там вообще нет(тоесть,неопределена микросхема) 2.и ID флеши тоже отключено(хотя можно прошивать и с отключением ID,но имеется нюанс)
при визначені правильного ід ви запрограмуете нормально мікросхему,а якщо ви вставили мікросхему з відключеним ід мікросхеми її запрограмуе але чи запрацюе правильно ваш прилад
ід мікросхеми це параметр якій вшиваеться на заводі виробноку та оприділяе вашу мікросжему, та її параметри
і прикол був в тому що він програмував одну мікросжему дампом не сумісним з даною мікросхеми тобто від GI 8120.
Прикол в том,что ты нифига не понимаеш толком ни в программаторе,ни в флешах,ни в дампах
що ви хочете цим сказать ,я вже не один тюнер підняв даним тюнером, нетреба пальці гнуть що ві вже супер пупер перець і вас теж не все з першого разу получалось , а тюнера я добре вмію підимать програматором ,і що таке дамп я добре знаю не вам мене вчить
vimpel вне форума  
Пользователь сказал cпасибо: