Тема: ортон 4100
Показать сообщение отдельно
Старый 26.01.2016, 23:54   #24
Bodia
Заблокирован

Ресивер: Openbox X800
Поблагодарили 340 раз(а) в 153 сообщениях
Вес репутации: 0
Bodia пока неопределено

Цитата:
Сообщение от Jurik20.03 Посмотреть сообщение
Приходилось сталкиватся с этим чудом.Смутило меню немного отличное от 4100с да еще с глюками.Насторожило также отсутствие ВЧ выхода.Вообщем подмарафетил ручками с пульта ,перешивать не рискнул.Хз кто и где их делает.Хорошо хоть пока их единицы.
Jurik20.03! Так в тому то і річ, що меню, системна інформація, методи програмування нічим не відрізнялися від 4100С, от я і зі спокійною душею завантажив відповідне ПЗ. Добре, що вдалось повернутись на робоче після третього разу. ВЧ виходу теж не було. Єдине, що відразу не сподобалось,це те, що RS 232 знаходився над SCART-ом і роз'єм нуль-модемного кабеля прийшлось прикрутити до реса, оскільки нормально вставити заважав SCART. Але добре все те, що добре закінчується.
Цитата:
Сообщение от kotiaj Посмотреть сообщение
Щоб "запихнути" софт від 4100с в 4160СХ великого старання та "вміння" не потрібно. Просто заливається ПЗ від 4100С і працює не гірше і не краще оригінального 4100с, при умові що користувачеві картоприймач не потрібний.
kotiaj! та не в тому було моє запитання, я ж написав, що ПЗ від 4100С підходить до 4060(4160), а от навпаки - гарантований гробик(підтверджено "досвідом" одного мого знайомого-не один конячок після відновлення Jtag-ом приговорили). Це мені відомо, як і те, що великого вміння не потрібно, щоби запороти апарат. Тому і не ризикнув проводити експерименти над "тілом" під назвою ORTON 4100.
Ну і на закінчення, для чого мій допис? Для того, щоби поінформувати форумчан про "аномалії" у сфері сат ТБ та й самому дізнатись про аналогічні оказії.
Bodia вне форума   Ответить с цитированием