Показать сообщение отдельно
Старый 15.11.2016, 00:35   #110
kotiaj
Гуру

Ресивер: відсутні
Поблагодарили 3,177 раз(а) в 1,603 сообщениях
Вес репутации: 48
kotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспоримаkotiaj репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от dreamwait Посмотреть сообщение
Джитаг на резисторах работает на ура - им перешил десятки самсунгов и GS... Так что цена его 0 копеек.
Единственный его недостаток - нужен "железный" компорт.
dreamwait_точно СОМ ? Може все таки LPT ? Може так вийти, що таким "jtag-ом" самсунгів з GS можете перешити декілька десятків а ортонів X80 або X90 ні одного .
В темі про реанімацію 4100с є допис :
Цитата:
Сообщение от balgurt Посмотреть сообщение
у меня схема на резиках,3329с 8ног я просто заливаю прошивку 2м,процес длится 4часа зато без выпаивания флеши.
Це в кращому випадку,якщо мережа 220в не "моргне" і не зробить "наша пісня гарна й нова ...". Якщо заливати тільки сам бут - це також не дуже швидкий процес.
Якщо такий садо-мазохізм когось влаштовує - будь-ласка. За цей час можна 16 таких ресиверів "підняти" шляхом програмування флеші. По 15 хв. на ресивер з врахуванням часу на розборку та зборку апарата і часу на перекури.
Крім того,не буду доказувати на 100%,але не впевнений,що в Х90 знайдете роз'єм для Ejtag .
А по-друге, "бут" може бути живий, бо при включенні висвічується "on". Ресивер має конектитись через com-port з ПК. Я б уважніше перевірив саме "залізо", зокрема хоча б електроліти відповідальні за фільтрацію та формування напруг живлення.

Последний раз редактировалось kotiaj; 15.11.2016 в 11:41.
kotiaj на форуме   Ответить с цитированием