Тема: LORTON HD
Показать сообщение отдельно
Старый 10.11.2017, 23:27   #130
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,292 раз(а) в 554 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от DVB_FUN Посмотреть сообщение
Ну вот и наши клиенты, кто закупил это г., жалуются на халявную шару. Просто на аналогах все в порядке.
От і я хтів би знати на яких конкретно аналогах добре працює халявна шара?...Аналогів по такій ціні багато, але ж не кожен надає халяву на 2 роки. Навіть на рік практично дають тільки два реса - OPENFOX S2 X6 METAL і ORTO NOVIA HD. Та й від них щось я не чую добрих відгуків. Всі інші реси, які мають по 3-6 місяців шари не рахуються. А так, те що я сам знаю і згоден з попереднім дописувачем, то стабільно добре працює з халявною шарою на рік це Satcom 4160HD. Але ж він не може бути аналогом, бо коштує більш ніж на 100 грн. Хоча на мою думку - ціна реса завищена, бо після нього наклепали вже кучу дешевих ресів з IPTV, а Сатком тримається тільки завдяки шарі)) От після появи LORTON HD, OPENFOX S2 X6 METAL і ORTO NOVIA HD з річною шарою - це як перший дзвіночок. Сатком протримається завдяки нестабільній і не повній по каналам шарі цих ресів. Але, як тільки цей нюанс підкорегують або зявиться інша модель по ціні в 300 грн +- з річною халявою і вона буде добре працювати починаючи з ХХХ і закінчуючи НТВ+ - на Саткомі можна буде ставити хрест
evo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: