Показать сообщение отдельно
Старый 19.03.2018, 09:51   #132
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,278 раз(а) в 551 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от borodaty111 Посмотреть сообщение
Всім доброго ранку! Потрібен тюнер замість Глобо 4100с для широкої публіки.Надійний,з гарною софтовою підтримкою.Устанавлював 50х та Tiger x90-шось вони зовсім не альо.Брак,підтримки ніякої,колись подрібен був дамп "прямо зараз" а на сайтах знайшов двомісячної давності.
Чи такого як Глобо 4100с "не павтаряется такова никагда"?
Не розумію в чому сенс софтової підтримки?...Ну клепали на 4100С дампи майже кожного дня, але ж весь сенс цих дампів був тільки в оновленому списку каналів. Про рихтовку ПО нічого й говорити, бо після версії 1.3.55 змінювалась мабуть тільки цифра в назві ПО. Про вищесказані вами ресивери згоден - 50х таки дрова, а х90 не знаю, не ставив. Але х100 йдуть на "ульот" і я не уявляю, що там уже можна софтово удосконалювати. Ще такий же Сат Інтеграл 1228. В цих ресах на мою думку вже зроблено все що можна. Тим більше, якщо для шаринга, то останнім ПО в цих ресіверах роботу сервера поправили і працює майже бездоганно.
Ну, а те що користувачі рідше, ніж з 4100С, діляться дампами чи списками каналів в неті, то це питання до них, а не до розробників. Може фанатів поменшало, може супутникове приїлось, може ліньки викладати?...А може з новими ресіверами процес оновлення налаштувань тепер настільки зручний через флешку, що й массової потреби в цьому вже нема?) Кожен сам собі править і зберігає для себе файл на флешці чи на компі. Особисто мені, чесно скажу, в лом викладати їх на паблік. Бо маю на обслуговуванні багацько ресів і за день так напрошиваюсь, що мені в оскому цеЦе як в анекдоті про гінеколога ("хочеш покажу?"...) , якщо знаєте і розумієте про що я
evo на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: