Цитата:
Сообщение от borodaty111
Всім доброго ранку! Потрібен тюнер замість Глобо 4100с для широкої публіки.Надійний,з гарною софтовою підтримкою.Устанавлював 50х та Tiger x90-шось вони зовсім не альо.Брак,підтримки ніякої,колись подрібен був дамп "прямо зараз" а на сайтах знайшов двомісячної давності.
Чи такого як Глобо 4100с "не павтаряется такова никагда"?
|
Не розумію в чому сенс софтової підтримки?...Ну клепали на 4100С дампи майже кожного дня, але ж весь сенс цих дампів був тільки в оновленому списку каналів. Про рихтовку ПО нічого й говорити, бо після версії 1.3.55 змінювалась мабуть тільки цифра в назві ПО. Про вищесказані вами ресивери згоден - 50х таки дрова, а х90 не знаю, не ставив. Але х100 йдуть на "ульот" і я не уявляю, що там уже можна софтово удосконалювати. Ще такий же Сат Інтеграл 1228. В цих ресах на мою думку вже зроблено все що можна. Тим більше, якщо для шаринга, то останнім ПО в цих ресіверах роботу сервера поправили і працює майже бездоганно.
Ну, а те що користувачі рідше, ніж з 4100С, діляться дампами чи списками каналів в неті, то це питання до них, а не до розробників. Може фанатів поменшало, може супутникове приїлось, може ліньки викладати?...А може з новими ресіверами процес оновлення налаштувань тепер настільки зручний через флешку, що й массової потреби в цьому вже нема?) Кожен сам собі править і зберігає для себе файл на флешці чи на компі. Особисто мені, чесно скажу, в лом викладати їх на паблік. Бо маю на обслуговуванні багацько ресів і за день так напрошиваюсь, що мені в оскому це

Це як в анекдоті про гінеколога ("хочеш покажу?"...) , якщо знаєте і розумієте про що я