Тема: Tiger F1 HD
Показать сообщение отдельно
Старый 17.07.2018, 12:24   #311
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от Ivaxua Посмотреть сообщение
Як там остання прошивка...працює шарінг,ловить ві-фі,показує iptv...дайте знати
Ось зранку тестував останню прошивку 3.2. Прошив чистим ПО, закинув список каналів, ключі, активував підписку - 365 днів ОК! Показує клубничку з 13Е і НТВ+ з 36Е. Але канали не всі. КиноТВ, Комедия и Россия 1 +2 так і не відкрились. Весь пакет не перевіряв - думаю що знайдуться ще не робочі канали. По перегляду тверда 4 з плюсом. Спостерігав періодичні підморожування картинки, але на перегляд не впливало. За 2 години перегляду фільма на одному каналі було два затики, які вирішувались перемиканням на сусідній канал.
Жирний мінус - Футболи не відкрива. Я так розумію, що ТайгерКам це свій якийсь сервер відмінний від Функам, джі-шари, екам, ікам і інші ками)
За такі гроші річна підписка доволі не поганий варіант. Кожен рік можна просто купувати цей рес заради підписки - це дешевше, ніж купляти саму підписку на сторонніх серверах. Але якщо потрібні ще Футболи, то за аналогічну ціну перевагу надати ресам Євроскай 4080 або Сатком 4150. Можливо на цих ресах і канали з НТВ+ показують усі. Але є одне АЛЕ. Якщо для Тайгера є чисте ПО, то для Євроская і Саткома я чистого не бачив - тільки чужі дампи. А чисте ПО якраз і потрібне, щоб не спалити підписку собі і того, хто виклав цей дамп.

ві-фі ловить нормально, ютюб працює, iptv показує .
evo вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: