Показать сообщение отдельно
Старый 06.08.2018, 13:18   #640
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,189 раз(а) в 827 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

[QUOTE=evo;361730... Ринок продає тільки те, що ЙОМУ вигідно...[/QUOTE]
Так на те він і ринок, аби було з чого вибирати. А тут всі карти у ваших руках-хочу беру, а не хочу- ні. Тепер про рейтинги. Невже на форумі є такі, хто вірить цим "опитуванням"??? Думаю запитання риторичне. Але навіть у приведеному з поста RW011 "ТОП 10 спутниковых ресиверов 2018 года" присутні 3 бюджетних ресивери Sat-Integral(чомусь забули S-1268, який э точною копією S-1248, лише з доданим другим портом USB). У іншому рейтингу з поста evo теж ті самі Sat-Integral_и, хоча S-1218 HD Able та й той же S-1228 HD не є новинками 2018 року і витримують випробування часом з усіма їхніми недоліками.. А звідси робіть висновки. Я не рекламний агент і ділюсь з користувачами своїм практичним досвідом, оскільки протестував практично всі згадані моделі окрім Tiger_ів та іншого дрібязку і свої висновки зробив. Ну а за хороший ресивер з відповідною підтримкою потрібно заплатити не 400 гривень, а принаймі ще з одним нулем у хвості(4000 гр.)Якось так!
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: