Показать сообщение отдельно
Старый 17.08.2018, 18:57   #51
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,292 раз(а) в 554 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от Marjan0506 Посмотреть сообщение
я взагалі то думав, що то те саме ПО у мене що й на форумі WV. Аж от тепер побачив що це не воно. Добре що ти мені відкрив очі
Мені ніхто її не показував. Я сам її побачив та почав юзати
Кароч, людоньки, не спішіть прошиватисьНЕ ДОПОМОЖЕ!Я й після ПЗ за 13.06 прошивав ПЗою за 30.05. І прошивав голий рес з упаковки, який мав ПЗ за 18.05 - НЕ АКТИВУЄТЬСЯ

Цитата:
Сообщение от wulfus Посмотреть сообщение
Вах вах вах , настрочили уже постов на третью страницу , что за крик , а драки нет ????
Та ніхто не б`ється. Але ж справа принципу - в когось воно працює, а в інших - ні. Як той з кіна казав - "народ хочет разобраться", щоб потім знати навірняка кому морду битиА то значить розрекламували про цю підписку як і на інших подібних ресах, а люди ж ведуться на халяву. І тут на тобі - облизня ловлят

Цитата:
Большинству людей условный доступ не надо ....
Ну большинству таки й не надо, але ж кому вона потрібна, то не хотілось би, щоб вони витрачали гроші задурно. Тому й раджу таким - не звязуйтесь з подібними ресиверами. Надійні і перевірені роками це Тайгер х100,4060, Сатком 4160, 4170 і СатІнтеграл 1228-1268

Цитата:
Сообщение от Marjan0506 Посмотреть сообщение
почав юзати
А взагалі - зараз на Форосі відкрива канали НТВ+ чи ні? Може це сервер накрився, як було у тайгерівців. Але ж вони цю справу поправили за пару днів і сервер запрацював, а от на саткомах4150 я так і не чув щоб запустили. До речі - у сатком 4150 теж Wcam чи щось інше?

Цитата:
Использую пока народный опенфокс из первой партии
А шо таке?! Туго народ розкупає, що до цих пір перша партія?
А ви закупіть зараз новішу партію - потім відпишитесь як діла

Последний раз редактировалось evo; 17.08.2018 в 20:00.
evo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: