Цитата:
Сообщение от Marjan0506
я взагалі то думав, що то те саме ПО у мене що й на форумі WV. Аж от тепер побачив що це не воно. Добре що ти мені відкрив очі 
Мені ніхто її не показував. Я сам її побачив та почав юзати
|
Кароч, людоньки, не спішіть прошиватись

НЕ ДОПОМОЖЕ!Я й після ПЗ за 13.06 прошивав ПЗою за 30.05. І прошивав голий рес з упаковки, який мав ПЗ за 18.05 - НЕ АКТИВУЄТЬСЯ
Цитата:
Сообщение от wulfus
Вах вах вах , настрочили уже постов на третью страницу , что за крик , а драки нет ????
|
Та ніхто не б`ється. Але ж справа принципу - в когось воно працює, а в інших - ні. Як той з кіна казав - "народ хочет разобраться", щоб потім знати навірняка кому морду бити

А то значить розрекламували про цю підписку як і на інших подібних ресах, а люди ж ведуться на халяву. І тут на тобі - облизня ловлят
Цитата:
Сообщение от wulfus
Большинству людей условный доступ не надо ....
|
Ну большинству таки й не надо, але ж кому вона потрібна, то не хотілось би, щоб вони витрачали гроші задурно. Тому й раджу таким - не звязуйтесь з подібними ресиверами. Надійні і перевірені роками це Тайгер х100,4060, Сатком 4160, 4170 і СатІнтеграл 1228-1268
Цитата:
Сообщение от Marjan0506
почав юзати
|
А взагалі - зараз на Форосі відкрива канали НТВ+ чи ні? Може це сервер накрився, як було у тайгерівців. Але ж вони цю справу поправили за пару днів і сервер запрацював, а от на саткомах4150 я так і не чув щоб запустили. До речі - у сатком 4150 теж Wcam чи щось інше?
Цитата:
Сообщение от wulfus
Использую пока народный опенфокс из первой партии
|
А шо таке?! Туго народ розкупає, що до цих пір перша партія?

А ви закупіть зараз новішу партію - потім відпишитесь як діла