Показать сообщение отдельно
Старый 26.08.2018, 12:59   #151
SLAVASAM
Модератор

Ресивер: Дрим 500, Openbox® SX4. U2CВ6
Поблагодарили 5,978 раз(а) в 2,902 сообщениях
Вес репутации: 57
SLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордитсяSLAVASAM за этого человека можно гордится

У ніч на 26 серпня пішов з життя американський сенатор Джон Маккейн.

Останні роки політик страждав від пухлини мозку і за кілька днів до смерті змушений був припинити лікування. Колишні американські лідери, нинішній президент США і представництва багатьох країн активно висловлюють свої співчуття родині та близьким колишнього сенатора.

Президент США Дональд Трамп

- Мої найглибші співчуття і повагу сім'ї сенатор Джона Маккейна. Наші серця і молитви з вами! - написав Трамп в своєму Твіттері. При цьому нинішній глава США не зможе відвідати похорон Маккейна. Такою була воля самого покійного. Список гостей на свої похорони він склав особисто незадовго до смерті.

Глава Пентагону Джеймс Меттіс

- Ми втратили людину, яка твердо відстоював кращі ідеали нашої країни. Офіцер флоту і незламний військовополонений Джон Маккейн підтримував (в полоні) своїх братів по зброї, поки вони все не повернулися додому разом, - заявив Меттіс.

Білл і Хілларі Клінтон

- Він був жорстким політиком, довіреною колегою, і більше не буде такого, як він. Мої думки і молитви - з Сінді і усією його родиною, - написала екс-глава Держдепу США.

- Він часто відсував партію на другий план, щоб робити те, що, на його думку, було найкраще для країни, і ніколи не боявся ламати шаблони, якщо це було правильно, - зазначив колишній президент США.

Прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаніягу

- Я глибоко засмучений смертю Джона Маккейна, великого американського патріота і прихильника Ізраїлю. Я завжди буду цінувати постійну дружбу, яку він виявляв до ізраїльського народу і до мене особисто, - написав Нетаніягу в своєму Твіттері.

МЗС Німеччини:

- Він виступав за Америку, яка є надійним і близьким партнером. Америку, яка по праву сильного бере на себе відповідальність за інших і навіть в складні моменти тримається своїх цінностей і принципів - і на цій підставі обгрунтовує своє лідерство. Ми збережемо його голос в пам'яті, - сказано в заяві міністра закордонних справ ФРН Хайко Маасу.

Совфед Росії: "Помер ворог"

- Помер сенатор Маккейн. Він був гарний у своїй ненависті до Росії. Саме він є символ сучасного відвертого антиросійського мислення. Його суть: Росії не може бути ніякої іншої, крім ворожою. Хороша Росія - мертва Росія. Ми, як би не хотіли сподобатися, як би не кланялися, як би не клялися в любові Заходу, що і робили все 90-е роки, ми ніколи не станемо хорошими. Ми - вороги назавжди! Ось логіка Маккейна, і вона хороша в своїй прозорості та логічності. Помер ворог. Віддай йому честь за чесну ворожнечу, за чесну ненависть, за непримиренність. Інші - лукавлять. Цей - каже, що думає. Він навчив нас краще розуміти себе і Америку, - написав у своєму Фейсбуці член міжнародного комітету Ради Федерації Олег Морозов.

Глава Чечні Рамзан Кадиров

- Йому не подобався сам факт існування Росії. На все воля Аллаха. Росія була, є і буде! - зазначив Кадиров, не ставши висловлювати співчуття.

Президент України Петро Порошенко:

- Сумна новина для всього українського народу - помер великий друг України Сенатор Джон Маккейн. Ми ніколи не забудемо його неоціненний внесок у розвиток демократії і свободи в Україні та підтримку нашої держави. Співчуття родині і всьому американському народу, - написав Порошенко в своєму Твіттері.

Мер Києва Віталій Кличко:

- Світла пам'ять сенатору Джону Маккейну ... Він був з великої літери: Героєм, Громадянином своєї держави, Політиком. Людиною з незламним духом і волею. Я щасливий, що особисто був знайомий і мав можливість спілкуватися з ним. Його досвід, розум, гумор і енергія завжди надихали і вселяли оптимізм. Україна втратила великого Друга, який дійсно вболівав за неї, завжди висловлював і відстоював свою принципову позицію, допомагав, - зазначив Кличко.
10 пользователя(ей) сказали cпасибо: