Показать сообщение отдельно
Старый 12.09.2018, 21:35   #42
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,189 раз(а) в 827 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
...Не хочется "угробить",пока работает нормально.
Ніколи не радив би нікому користуватись цією опцією. Просто логічно подумайте - невеликий збій чи розрив звязку з і-нетом? Про результат, думаю, здогадуєтесь. Єдине, я чим можна згодитись, це оновлення ключів чи списку каналів(хоча і зі списком можуть виникнути проблеми, але вони на 90% вирішуються відновлювальною прошивкою). Це я про оновлення через цю опцію. Але найкращий варіант - надійна прошивка, свої відредаговані та збережені списки та softcam. До речі, у ресивері існує функція резервного копіювання свого списку каналів: Меню-Редактор каналів-Список каналів користувача-Збереження- ОК... ну і далі за підказками ресивера. Ну дуже корисна функція, але після нової прошивки збережені канали, звісно, затираються і тому перед перепрогамуванням всі свої надбання(списки каналів та softcam) небхідно зберегти у надійному місці(флеш-накопичувачі). Але це, думаю, Вам відомо. Якось так!
Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
...А вот ДА как-то стрёмно подтвердить...
То й не робіть цього, дайте волю любителям експериментів!
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: