Показать сообщение отдельно
Старый 24.03.2019, 11:32   #624
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 621 раз(а) в 307 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Привіт всім! Форомучанам! Хочу вам роказати причини про ресівер сат-інтеграл, 1227 хд метал, що нейшла шара, ютуб, мегого, погода, ставив нетіс, нейшло, ставив тотолінк, працювало, і перестало, прошивав роутери разів 10, нічого того міняв сетінги, канали, теж ніц зтого! Але, вмене є таке, я маю дома два провайдери інтернет, один провайдер антена локоМ2, а другий провайдер оптичний кабель, заведений дохати, підключаю ресівер до повайфаю до оптичного провайдера ,шара, погода, ютуб, мегого, невідкриває ,а переключаю на інтернет провайдера локо неностейшенМ2 , ютуб, мегого, погода, шара літає наура , прцює з нетісом, тотолінк , тепелінк, чудово ,а по оптиці неробить, чи можливо може бути проблема у провайдера. Думуаю вам напишу як я намучився! Дякую!!!
korpahec вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: