Цитата:
Сообщение от Гуркот;38649ын4
Трохи пізніше і детальніше.
|
1.Мій роутер Asus по "моїй" лінії з прив"язкою по його МАС-адресі дає можливість зайти в інтернет - так і повинно бути.
2. Свій роутер на "чужій" лінії не пробував.
3.Свою МАС-адресу на "чужому роутері " на "чужій" лінії не пробував
4.При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на мережеву карту свого комп"ютера по "своїй" лінії маю вихід (вже без роутера) в інтернет
5.При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на мережеву карту чужого комп"ютера по "чужій" лінії маю вихід (вже без роутера) в інтернет
6. При підставлянні МАС-адреси з роутера Asus на "чужий"роутер" на "своїй" лінію маю можливість зайти в інтернет.
Що не можу:
1. Не можу зайти в інтернет з "чужою" МАС-адресою ні через свою мережеву карту, ні через "чужий"роутер через "свою" лінію
2.1. Не можу зайти в інтернет з "чужою" МАС-адресою ні через "чужу" мережеву карті, ні через "чужий"роутер через "чужу" лінію.
Під "чужою" МАС-адресою мається на увазі МАС-адреса з третього роутера, а так я оперував двома роутерами, двома мережевими картами і двома лініями, при цьому, коли я задіював паралельно свою Мас-адресу на "чужій" лінії і з одочасною роботою свого обладнання, то моя лінія переставала працювати