Показать сообщение отдельно
Старый 24.07.2019, 16:36   #684
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от realX Посмотреть сообщение
Не зовсім зрозуміло, чому канали, які належать олігархам, ми всі знаємо, кому які, після кодування перестануть нести олігархічний шлак і раптово стануть якісними. Власників вони не збираються змінювати, з чого б раптом відбудеться така різка зміна курсу? Совість замучить?
Ніхто не знає цього достеменно, що це так станеться. Є просто надія і бажання, щоб так сталось. На чому основується ця надія? Та дуже просто - перегляд цих каналів буде за гроші. І рейтинг цих каналів, а точніше скільки людей буде дивитись ці канали (а це буде видно по оплаті за них) вже покаже чого вони вартують. Для прикладу - я, як власник каналів і уміючий рахувати гроші, природньо, що не захочу бути в мінусі, а тим більше, що я затратився і вклав чималу суму. Тому, якщо побачу, що мій проект йде в збиток, мабуть буду вивчати, що людям потрібно і що вони хотят дивитись і за що вони матимуть бажання платити. Хіба це не очевидно?
В іншому разі, якщо ж контент не зміниться і буде такий, як зараз, то вибачте, я буду дуже сильно сміятись з тих, хто буде купляти цей шлакМені навіть гріх буде осуджувати тих власників, якщо вони підуть таким шляхом, бо "сдєлать" свій народ, який ще й платитиме за цей мазохізм - це треба уміти
evo на форуме