Показать сообщение отдельно
Старый 01.08.2019, 10:35   #11
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,186 раз(а) в 826 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от kreshnot Посмотреть сообщение
...немного лучше по приёму uClan T2 SE internet...
Пробували мені втулити цей "шедевр" технічного думки(хотів поставити матері) - на другий день відніс назад реалізатору. Прийом ніякий, перемикання каналів таке, що заснути можна... Коротше взяв no name з назвою BEKO DVBT777 - всі канали запрацювали нормально, картинка і звук в нормі, перемикання каналів швидке, нагрів практично відсутній. Працює вже десь із рік. Правда кнопки пульта трішки тугуваті. А так мати задоволена.
Цитата:
Сообщение от kreshnot Посмотреть сообщение
...LOCUS T2, Lorton T2-19, Т2 Lion-Sat 03, Т2 Q-Sat Q-125,SATCOM T501-505-530- за эти не знаю,в ремонте не было
За логікою, якщо в ремонті не було, значить або ніхто не купує, або зроблені якісно.
P.S. Недавно ремонтував Lorton T2-18, перевірив роботу на цій же антені, що і BEKO DVBT777 - прийом сигналу нікудишній картинка зривається, відповідно не всі канали скануються, хоча польські мультиплекси із сильним сигналом скануються та працюють нормально. Отже звідси і висновок - для стабільної роботи цього ресивера( Lorton T2-18) потрібен сигнал відповідної потужності, у районах зі слабким сигналом я би не рекомендував. Але це лише моя думка.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: