Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2019, 21:30   #1170
valik76
Местный

Ресивер: tiger z 280 sat integral 1228 HD hevymetal
Поблагодарили 266 раз(а) в 168 сообщениях
Вес репутации: 9
valik76 скоро придёт к известностиvalik76 скоро придёт к известности

Цитата:
Сообщение от korpahec Посмотреть сообщение
Доброго дня шавновні друзі!Розкажу вам вчьорашній день, приколу екстра тв , поїхав на ремонт сат тв ,до знайомого клієнта , тут раз звонить телефон ,мій розривається, но подумав я, підніму, піднімаю трубку, звертається домене абонент, доброго дня, амені дали ваш телефон, питаю щось трпапилось ,він так, говорить вмене непрацює тюнер екстра, немає сигналу, до сусіда носив, теж немає, авін фанатик футболчиків , я скзава домене які питанння я вам що ставив його ,він та розумієте я мав ще картку ,потім вони мені відправили новою почтою бокс, я говорю супер ,клієнт вони мені сказали що приїде майстер, і я його чекаю ,вже місяць другий.
Но думаю, щож їду донего, я приїхав включив тюнер, дісно сигнал ноль, поліз на антену замінив дісек, почистив контакти ,і запустив рес йому ,канали лишні пропустив, щоб сміття небуло , там він мені скільки змене, якажу матеріал робота 300 грн, він каже добре, аможна довас звертатись ,я сказав недуже охоче працювати на ахметова, і коломойського, він татак, я сказав то вам на майбутне ,запамятати, записати, в записник , так буде з людьми після 20 січня начекаєетесь, недочекаєтесь, майста від екстри, віасату, такщо думайте тепер.
Я в попередньому пості, писав правду , наставлять інсталятори віасат, екстри, зароблять гроші, а дороги є асфальт, є ще грунтові, ось як їдуть скоро на обслуговування ія втому переконався, хоча я ще 2007 році теж поправляв знайомим віасати екстри своїм родичам кумам братам
Доброго вечера тут таке питанячко якшо мона.
Де мона почитать яки канали входять в пакети.
виасата и екстри зараня спасибо.
Вы ж бачили який пакет и яки канали там.

Помог!,жми Спасибо смело.!!!
valik76 вне форума  
Пользователь сказал cпасибо: