Профи
Ресивер: Foros combo; SI-1311; та всі інші
Поблагодарили 677 раз(а) в 349 сообщениях
Вес репутации: 14
|
Цитата:
Сообщение от АндрЮха7777
На той момент коли люди зробили замовлення на щось комбіноване і бюджетне, то із за ажиотажу Тайгерів ніде не було, а як де і знаходив в інеті , то від кількості штук продавці за голову мабуть брались, деякі до цих пір ще не перезвонили, хотя й обіцяли. Ось і вийшло що вийшло. По відгукам деякі ці тюнера хвалили , деякі ні, в принципі як і завжди, то вирішив узяти цей варіант. НЕ розумію просто чому на ті Тайгери прошивки чуть не кожен місяць пишуть, тіпа удосконалюють усі ( як мій син каже) ЛАГИ, а тут такий сирець , і ніякого удосконалення. Одне зроблять, то на другому глюки ловить . Наприклад у в3.1 , у підменю (час і дата) , часовий пояс в право - в ліво клацнеш , і все, тюнер завис, пульт 0, кнопки на панелі 0. З резетки ВИКЛ-ВКЛ , знову працює. На дісплеї в режимі очікування часи повинні показувать , а в роботі канал,- ГЛЮК ,і в роботі і очікуванні часи і все. Короче не дуже так собі версія тюнера, або ПЗ. Ну а по поводу купівлі ТІГРИКОВ, уже не купую ніяких, нехочу, хай самі купують, а я як по просять то підключу і на лаштую. Не благодарне ето дєло. ((ОСТАННЄ це я так , мислі в слух))...  
|
Андрій, версія то одне, але яку прошивку ви ставите? На останній такого із часовими поясами не помічав, все працює.Один недолік, це зависання діскавери через кожні 15хв на 30сек., ну ще там при сортуванні каналів трошки не так ставить як хочеться.Але то терпимо.А так все нормально працює.Просто потрібна витримка, смикалка, трошки знань-а у вас із цим проблеми.
|