Показать сообщение отдельно
Старый 30.12.2019, 15:39   #849
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Я маю т2 openFox mini smart tv, я у нього заливав багато різного п.о. навіть не рідне що тюнер у цеглину обернув, потім випаював чіп та кілька разів прошивав програматором, так що я не заливав я не міг витягнути ні швидкості ні сили ні якості сигналу. У нього просто тупе та глухе залізо. На його місце поставив того китайця три сімки 777 відразу на шкалі 100/100% на кімнатну антену активну, при тому що я її навіть спустив з другого поверху на перший де фокс взагалі був по нулям. Я собі знаю що вхідний тюнер а це залізо, якщо воно чутливе то став любе п.з. і тюнер працюватиме класно. Якщо вхідний тракт чи то тюнер гівняний то яке ти п.з не поставиш, антену треба волочити під хмари. Але нехай як, я свої собі висновки зробив. Щойно від клієнта, встановив на активну антену підсилювач 99999 і цей комбик ппроо який тема, подав живлення і сила 38 на якість 78-88, на грані зриву. Зняв, поставив на його місце китайця 777 і 100/100% навіть кручу антену по колу, усе одно 100%
блукач вне форума   Ответить с цитированием