12.01.2020, 15:20
|
|
Гуру
Ресивер: openbox-800,GI8120,GI8895UNO,SOLO2,UNO4KSE
Поблагодарили 825 раз(а) в 508 сообщениях
Вес репутации: 20
|
Цитата:
Сообщение от roma1313
Супутниковому ринку від сили кілька років осталось, я у смислі гориничу голови відрубали, інші градуси для небагатьох гурманів а більшості не потрібні ті тарілки і іхні часті трабли з частим викликом майстра за чималі кошти на ремонт. Ще якщо пакет дача-трофей-історія-наука кодануть, то тарілку можна знімати і викинути нах. Халява закінчується, шлак на супутнику ніхто не вмикає і за культурою чи 112 калом ніхто плакати не буде, усе цікаве буде кодоване як і має бути. Так що настає ера інтернету і ютуб рулить, ну може ще нетфлікс)) Так що друзі, перенавчаємось на нові ринки або йдемо на базар торгувати кавунами чи у Польщу на рабство.
п.с. ті хто зараз купує це г..но платні коробочки на утб, згадаєте моє слово, пів року рік і будуть вони під диваном, платити абонку буде дуже мало людей.
|
а кто сказал что горынычу головы отрубили - все остается и работать будет ВОТ для некоторых людей думаю их тут большенство(видно по их писанине) придется учить как говорится матчасть мир спутникового телевидения на месце не стоит а то привыкли глобоидные и дешевый китайский мусор людям впихывать и мозгов на что-то лучшее не хватает.
|
|
|