Показать сообщение отдельно
Старый 14.01.2020, 10:19   #176
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,289 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Попався і мені цей комбо. Доволі не поганий, практично майже аналог 1311, меню трохи змінене, але не погане. Редагувати канали комфортно і швидко. Поставив останнє 2.70 ПЗ. Супутникові канали сканує швидко, Т2 повільніше - десь до 5 хвилин. Перемикання каналів швидке, затримок майже нема. Ютюб, Мегого, Радіо і Редтюбе працюють. Як і в 1311 встановлений свій IPTV з каналами. В основному майже всі канали запускаються, але вже є такі, що вимагають оплату.
Павер Ву аукається. Діскавері показують нормально.
Бонус активувався на рік. Показує НТВ+, Віасат Україна і клубничка з 13е.
З недоліків - на деяких каналах IPTV ресівер зависає. Доводиться перезавантажувати. Коли витягаю з USB флешку або адаптер на 2-3 секунди відключається сигнал. Але головний недолік цей ресівер взяв у спадок від Саткома 4170. Під час переміщення группи каналів ви хочете їх розташувати в кінці списка, але якась частина стає в кінці, а всі інші займають місце на початку списка, витісняючи вниз ті канали, які там були. Доводиться з початку списка знову переміщати їх назад в кінець, але уже з запасом, щоб вони не витісняли ті канали, які хочу залишити. Не знаю, як це правильно описати, думаю хто буде юзати цей комбо, то зрозуміють про що я.
Ну, а взагалі Опен комбо залишив приємні відчуття, але якби не накручена ціна на нього.
Прикладаю файли каналів і ключів (4-5-13 тільки українські і російські канали), може кому знадобиться. Але українські канали розміщені на початку, тому після 20 січня цей список буде вже не актуальний.
Вложения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: rar Опен комбо канали ключі.rar 36.3 Кб 108
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"

evo вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: