Показать сообщение отдельно
Старый 29.01.2020, 09:51   #2128
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,290 раз(а) в 553 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от roma1313 Посмотреть сообщение
Ці олігархи луснуть якщо не оставлять собі по дірці у "законі" аби і далі дурити голови особливо впертим хто плювати хотів на утб бокси, це кілька мільйонів електорату а скоро вибори нового гаранта)) так здається що ще довго але для них підготовка вже почалась і повністю вимкнути рупор брехні вони собі не дозволять і тим більше передати тільки Бені цей рупор з його 1+1 інтернешнл.
Слухайте, ну цих рупорів ( Еспресо TV, 112, 5 канал, NewsOne, Наш, Рабінович, Прямий...) залишилось стільки, що не протиснутись Є деяка категорія упоротих людей, яким те кодування до лампочки - головне, щоб оті вищеназвані канали показували Так що я не думаю, що олігархи десь в чомусь прогадали в плані пропаганди, а про наживу від платного я взагалі мовчу
evo вне форума  
Пользователь сказал cпасибо: