Показать сообщение отдельно
Старый 31.01.2020, 17:06   #2256
Serhiyrw
Местный

Ресивер: GI 8120 enigma HDMU
Поблагодарили 154 раз(а) в 78 сообщениях
Вес репутации: 17
Serhiyrw пока неопределено

Цитата:
Сообщение от roma1313 Посмотреть сообщение
Я думав тут форум встановників а ви тут трете що людям дешевше дивитись, воно вам треба? шара рулить и смотри що хочеш, яка вам товариство з того користь? Мене власне супутник кормив і тільки він, вже півтора десятка років я кормив сімью зі супутника. А це встановлення, ремонти, оновлення і таке. Здобував репутацію. Це був мій хліб, і можете вважати що завдяки цим гандонам я днями втратив роботу на яку я вчився, розвивався і т.д. Так супутникова ера відходить, нові технології і т.д Люди самі купують смарти та їх налаштовують. молодь рулить і онуки бабусям усе налаштують. А я зуби на полицю, бо якби не цей рух з кодуванням я би ще років зо пять кормив би родину. Зараз скажете, то йди перенавчись ремонтувати клозети чи класти цеглу у твої 50 років це легко, усі вчаться. Так, але я у справу вклав багато грошей, багато сил і от мені тепер треба знову 15 років вчитись класти цеглу аби стати профі, я у 65 гарно кластиму цеглу,, ЯКЩО ДО ЖИВУ. Тому мені насрати які пакети яких провайдерів скільки коштують, мені насрати на плейлисти, я безробітний, чи не так колеги?
Думаєш в інших галузях краща ситуація? Супутникове телебачення для мене просто захоплення, працюю в іншій сфері. Жопа та ж. Шкодую тільки, що на двох майданах допомагав піндосам-соросятам взяти контроль над країною.
СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Serhiyrw вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: