Показать сообщение отдельно
Старый 03.03.2020, 01:06   #639
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 619 раз(а) в 306 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Доброї ночі!
Мав сьогодні два випадки з клієнтами, прийшов до першого додому ,сказав непрацює смарт тв, телік з монтованим смартом самсунг, купляв його в 2017 році несказав правду де чи набазарі, чи в магазині, що виявилось, коли я запустив смарт писало ось таке, невдається запустити приложенія, необхідно обновити програмне обеспечення , якщо проблема зберігається ,то зверніться в сервісний центр самсунг,(EER-0007) Правда то писало по російськи , потім ще один позвонив що смарт заблукувало йому, відчого це таке, а говорив клієнт що робило ,потім почало виснути, і ще він скинув на заводські налаштування. ca., ca., ca., *-P *-P *-P

2) Потім я пішов до іншого клієнта ,вненго виявився телік зі смартом ківі, перестав працювати ютуб, на другому теліку працює ютуб ,теж ківі, там 32 діагонал,ь а другий 40 діагональ , на 32 діагональ, я незміг зайти в плеймаркет, щоб пропистаи електронку ,клієнт сказав що він сьогодні, натискав разів пять, щоб плеймаркет пару раз пустило ,і більш непускало, тощо ліміт перевищив, я дурний став втому , і назакінчення який одаток ставити на ків, щоб дивитися українські канали, ківі тв , чи ерго, чи трініті.
Якщо щось комусь проце відомо, буду радий від вашої допомоги!!
korpahec вне форума   Ответить с цитированием