Доброї ночі!
Мав сьогодні два випадки з клієнтами, прийшов до першого додому ,сказав непрацює смарт тв, телік з монтованим смартом самсунг, купляв його в 2017 році несказав правду де чи набазарі, чи в магазині, що виявилось, коли я запустив смарт писало ось таке, невдається запустити приложенія, необхідно обновити програмне обеспечення , якщо проблема зберігається ,то зверніться в сервісний центр самсунг,(EER-0007) Правда то писало по російськи , потім ще один позвонив що смарт заблукувало йому, відчого це таке, а говорив клієнт що робило ,потім почало виснути, і ще він скинув на заводські налаштування. ca., ca., ca., *-P *-P *-P
2) Потім я пішов до іншого клієнта ,вненго виявився телік зі смартом ківі, перестав працювати ютуб, на другому теліку працює ютуб ,теж ківі, там 32 діагонал,ь а другий 40 діагональ , на 32 діагональ, я незміг зайти в плеймаркет, щоб пропистаи електронку ,клієнт сказав що він сьогодні, натискав разів пять, щоб плеймаркет пару раз пустило ,і більш непускало, тощо ліміт перевищив, я дурний став втому , і назакінчення який одаток ставити на ків, щоб дивитися українські канали, ківі тв , чи ерго, чи трініті.
Якщо щось комусь проце відомо, буду радий від вашої допомоги!!
|