Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2020, 01:34   #643
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 619 раз(а) в 306 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Добрий вечір!
Є прохання у свого колеги був гостях, він хоче інтернет, є близько білянего вишка, київстар , і водафон, покриття 3G, 4G, я в кімнаті включив смартфон свій, і швидкість розгін 70,80, мгбт, чи можна йому поставити роутер нетіс, на три антени, і купити водафон модем, вставити сімкартку, тариф белімітка 100 грн намісяць, я думаю, що антену навулицю ставити непотрібно, бо ловить і в кімнаті добре, буде ловити модем сигнал, вишки недалеко, деце можна придбати, чи дорого воно, коштує.

Колега може поставити ненонстейшен , від провайдера уарнет але, там майстра довго чекати по ремонту, і час рік йому тягне підключити інтернет, ось так ми порадились з колегов, нащот водафон проти уарнету, який дає швидкість 10 мгб, а водафон , чи київстар, розганяє 88, 90, мгб.
Наразі подякував!
korpahec вне форума   Ответить с цитированием