Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2020, 00:21   #659
mukha22
Заблокирован

Ресивер: Sat-Integral S-1210 HD Aron
Поблагодарили 1,987 раз(а) в 858 сообщениях
Вес репутации: 0
mukha22 на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от korpahec Посмотреть сообщение
Добрий вечір!
Є прохання у свого колеги був гостях, він хоче інтернет, є близько білянего вишка, київстар , і водафон, покриття 3G, 4G, я в кімнаті включив смартфон свій, і швидкість розгін 70,80, мгбт, чи можна йому поставити роутер нетіс, на три антени, і купити водафон модем, вставити сімкартку, тариф белімітка 100 грн намісяць, я думаю, що антену навулицю ставити непотрібно, бо ловить і в кімнаті добре, буде ловити модем сигнал, вишки недалеко, деце можна придбати, чи дорого воно, коштує.

Колега може поставити ненонстейшен , від провайдера уарнет але, там майстра довго чекати по ремонту, і час рік йому тягне підключити інтернет, ось так ми порадились з колегов, нащот водафон проти уарнету, який дає швидкість 10 мгб, а водафон , чи київстар, розганяє 88, 90, мгб.
Наразі подякував!

Цитата:
Сообщение от skaner2222 Посмотреть сообщение
На счет мобильного интернета от Київстар и Vodafone они обои ограничивают скорость после использования 3-х гигабайт трафика при любом без лимитном тарифном плане, но у Vodafone ещё и платить нужно за раздачу интернет; то есть СИМ-карта от Vodafone не будет работать в модеме без дополнительной оплаты 10 гривен в день или 50 гривен на месяц, с Київстар по проще у них можно взять дополнительную СИМ-карту для модема но тарифные планы дороже Vodafone.
Надо тогда прошить модем под сим карты мобильных операторов если использовать смскарту в модеме чтобы мобильный оператор видел модем как смартфон.
mukha22 вне форума   Ответить с цитированием