Тексту багато і я вдячний за нього, але на ключові питання відповіді так і не дано. Тому прошу дати лаконічну і по суті, задаю вашу цитату, далі уточнююче запитання:
"В зв'язку з тим,що Ваш ноутбук "голий",то вимкнути його можна тільки після зняття батареї живлення,або при вмиканні зайти в BIOS (згідно інструкції-у разних моделій по разному) чаще за все через DEL або F2.Через нього можна і відключатися (правда не на усіх моделях це можливо)".
Основне питання: чи є неможливість вимкнення ноутбуку кнопкою живлення підставою для того, щоб відмовлятись від його придбання? Де гарантія, що він і після встановлення віндовса почне вимикатися кнопкою (бувають такі моменти, коли треба)?
Уточнююче запитання: чому на інших ноутбуках, наприклад Acer Aspire 3, ноутбук легко вимикається кнопкою в будь-якому стані, наприклад, коли стоїть Endless OS - вимикається, коли ставиш Linux - вимикається, вимикається при віндовс, одним словом в БУДЬ-ЯКОМУ СТАНІ, а тут ви кажете "вимкнути його можна тільки після зняття батареї живлення". Чому так, хіба такі ноутбуки діють за іншим принципом, відмінним від бюджетних?
"Спочатку треба перевірити основний акумулятор. Може просто він не заряджений?Без живлення він вмикатися не буде.
Треба включити ноут просто через блок живлення на 2-3 години,щоб зарядився акумулятор" - я одразу уточнив, що заходжу в пункт САМОВИВОЗУ, які дві-три години? Ми будемо стояти з чуваком, на столі видачі його оглядати, тут варіанти два: або вмикати на деякий час з живленням або вмикати на деякий час без живлення. Я так зрозумів, що ви радите в умовах магазину його одразу підключити в розетку, правильно?
"Отвёртки ни какой не надо, нужна флешка с Win PE загрузится и проверить ноутбук с помочь например АИДА 64 она покажет все".
Основне питання:
-Якщо мене в магазині стопорнуть на використанні флешки, типу: ви не можете використовувати неліцензійний софт або щось подібне, у цього ноутбука що, немає можливості вимкнути його кнопкою? Повторю питання ключове, комп'ютер голий кнопкою в справному стані вимикається чи ні? Якщо ні, питання номер два: якщо в біосі немає вимкнення і немає можливості використати флешку, то це що тепер ноутбук в принципі неможливо привезти вимкненим додому, окрім як від'єднати акумулятор (який там на шлейфі кріпиться до речі, треба кришку знімати)? Як так?
|