Показать сообщение отдельно
Старый 18.05.2020, 21:28   #149
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,302 раз(а) в 557 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от vitja68 Посмотреть сообщение
Взяв три ресивера S-1329-так тут в усіх трьох не те що{НЕ відгукується} тут Хаотичні І самовільні включення КОМАНД пульта і теж часто відгукується з затримкою ...перепробував штук 5 пультів в тому числі від глобо 4100с зробив висновок-щось не так з ресиверами так як пульти працюють адекватно наприклад пульти від глобо 4100с на рідних ресиверах.
Теж це тільки в мене такі реcивери ? Запитання чим це лікується?
У мене нема таких хаотичних і самовільних команд пульта. Бісять тільки затримки при натисканні кнопок під час яких команда виконується не після першого натискання, а після другого і навіть третього. Ну і ще дратує, що після натискання червоної кнопки включення, ресівер думає секунд 3-4, тільки потім на табло зявляється boot, а вже повне зображення зявляється ще десь секунд через 7-8. Користувачі цього комбо нервуються, не розуміють чи він увімкнувся чи ні - клацають повторно кнопку, вимикають, вмикають... Одним словом - ціла катавасія з цим процесом, поки не зрозуміють остаточно, як його вмикати.
І якшо з запуском комбо справа часу - поки не зрозуміють, як користуватись, то з затримками при натисканні кнопок це в основному прерогатива установника. Тому що затримки ці в основному відбуваються під час маніпуляцій налаштувань в Меню. Звичайний користувач там не буде лазити, а загалом канали перемикаються більш-менш нормально, що для користувача і достатньо.
Чи виправлять це в подальших ПЗ?.. Дуже сумніваюсь, що це взагалі можна поправити програмно. А поки що, особисто я в роздумах - чи брати й далі цей комбо, чи повернутись до Eurosky ES-19 COMBO, який мені більше подобається, ніж подібна лінійка комбо OpenFox-Tiger-Foros, хоча й теж не без недоліків. Опустилась би ціна на Sat-Integral S-1311 HD COMBO до рівня 2019 року, то не було б і питань, і ніхто б на вищеназвані комбо не дивився.
evo вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: