Показать сообщение отдельно
Старый 29.01.2021, 13:42   #99
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

У мене питання, ось наприклад є бажання підключити в будинку 4G LTE інтернет від українського оператора, є можливість прикупити вже готове рішення модем-роутер вставив сім карту і пішла роздача по аксесуарам. Наприклад, CPE903-1, 3G, 4G, LTE, Wi-Fi роутер

але є думка що
1. Необхідно змінити імей що б працювало на роздачу
2. вставивши сім немає можливості дзвонити хоча тарифи операторів з щедрим інтернетом дають і багато хвилин на дзвінки.
3. швидкість нижче швидкості смартфонів за моїми спостереженнями
4. немає можливості мобільності роутера де то взяти в поїздку або на дачу з причини відсутності акумуляторів в деяких моделях.
Я навів 4 мінуса і тепер альтернатива наприклад використання в якості роутера смартфона, наприклад Alcatel 1 + 1 / 8GB самого дешманського смарта в ціну того ж роутера, ось його плюси.

1. 4G LTE зв'язок, більш того потрібні нам частоти BAND присутні з коробки а не потрібно вибирати модель роутера де в залежності від моделі не всі частоти є.
2. можливість роздавати інтернет без зміни імей при наявності послуги від оператора бо деякі такі послуги платні.
3. можливість користуватися як домашнім стаціонарним телефоном так як часто в інтернет пакеті повно хвилин на розмови які в роутері пропадуть.
4. мобільність, перенести даний роутер-смартфон в інший будинок, на дачу, взяти у відпустку бо є батарея всередині.
Природно що сам андроїд смартфону буде порожній, він в свою ціну не годиться і не заряджений до користування як повноцінним смартфоном але і не потрібно, в кишені є у нас у всіх повноцінні потужні машини а цей як би мені бачиться таким собі домашнім стаціонарником з виходом в інет і можливістю дзвонилки, чому не виговорити ті хвилини які оператори дають до купи з інетом ...

Ціна питання близько 50 баксів то і то, я прийшов до висновку що смартфон-роутер більш вигідний, що скажете знаючий народ?
Изображения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: jpg 22014267.jpg 10.9 Кб 5
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"

блукач вне форума   Ответить с цитированием