Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2021, 21:27   #1614
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,159 раз(а) в 817 сообщениях
Вес репутации: 25
BodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от users12 Посмотреть сообщение
Этот "Эрго" на самом деле телевизор под именем "Uclan", бодяжат на нескольких китайских заводах, без палева.
users12! Ну тут, як і в інших темах, ви переборщили. Як приклад нормальної роботи uClan розробників можу сказати таке: на сьогодні на ресиверах SI пропали телеканали польcького Discovery Astra 4a(4,8e) частота 12360 V 27500, а на клоунах все працює без проблем. Може припините необгрунтовані нападки на ці ресивери чи іншу апаратуру? Я не прихильник цієї фірми, ніколи не встановлював і не рекомендував їхню продукцію користувачам, мені теж не вподоби кількасекундна пауза при переході з каналу на канал і деякі інші недоліки, але з дрібницями на бюджеті приходиться миритись. Скажіть правду, ви працювали у цій конторі, на якій посаді і що не поділили з їх керівництвом? На мою думку - як завжди - ГРОШЕНЯТА.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием