Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2022, 19:03   #1385
korpahec
Профи

Ресивер: DENYS H 265 PRO
Поблагодарили 619 раз(а) в 306 сообщениях
Вес репутации: 24
korpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордитсяkorpahec за этого человека можно гордится

Доброго вечора!
Форомучани!
Підкажіть хто зтикавсяз такою проблемою, поставив у абонента головки на 4 виходи, Qsat, дісеки, кожух sat-integral, кабеля нов,і розводка, на 3 теліки, по кімнатах, кабеля нові, попрацювало 8 місяців, головкам трьом прийшов кінець, неробоч,і у грозу не дивиться, виключає боїться бо навчило його, я прийшов і поміняв знову головки фірми Qsat, попрацювали 2 місяці ,знову таке відсутній сигнал, підкажіть чи можливо бити тюнер по головкам, чи неможе бути зі світлом, у хаті, моя думка що дісек скоріш вилетів, за все. Колись мені палило дісеки, кабель вхідний від антени до тюнера, поміняли лінію, і все стало на своє місце, аця ситуація що сталась,просто дивно що за прикол.
Що хто зна порадьте, буду вдячний всім!
Форум тух сильний, специ гарні!
Дякую!
korpahec вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: