Тема: TV Box X96 Mini
Показать сообщение отдельно
Старый 11.01.2022, 23:33   #51
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,292 раз(а) в 554 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Х96 міні 2\16 - глюк під час переміщення між плитками додатків. Переміщення нормальне, але неможливо залишитись на вибраному додатку у стрічці фаворитних додатків. Наприклад, мені потрібно вибрати додаток Ютюб. Я переміщаюсь до нього, виділилась плитка Ютюб, але тільки на пів-секунди і скидає на першу плитку Home в лівому верхньому вуглу. Я навіть Ок не встигаю натиснути. Глюк зявляється не одразу після включення, а після першого використання якогось додатку. Покористувався, повернувся в головне меню і далі я вже не можу нічого вибрати. Потрібно знову вимикати приставку і так по кругу. Якщо заходжу у основний розділ "Apps", то така ж сама історія - переміщаюсь до вибраного додатку, але не встигаю його запустити, бо скида на верхній самий перший додаток. Що цікаво, цей глюк у двох приставках і приставки брав у різних продавців. Чи партія така попалась?...Раніше брав ці приставки і такого не було. В заводські скидав - не допомогло. Встановлений Андроїд 7.1.2. Залишилось тільки перепрошити його іншою прошивою. Може порекомендуєте, яка зараз прошива стабільна і чи можна його прошити новішим Андроїдом 9 чи 10? Примочки не цікавлять - тільки Ютюб і IPTV. Головне, щоб сама приставка працювала добре.

P.S. Періодично вискакує повідомлення - "Сбой приложения MediaBox launcher" або "Сбой приложения Network"
evo вне форума   Ответить с цитированием