16.01.2022, 05:55
|
|
Профи
Ресивер: Amiko 8900, Orton 4100c, Globo 7010, Openbox X540
Поблагодарили 1,877 раз(а) в 681 сообщениях
Вес репутации: 11
|
Цитата:
Сообщение от evo
Х96 міні 2\16 - глюк під час переміщення між плитками додатків. Переміщення нормальне, але неможливо залишитись на вибраному додатку у стрічці фаворитних додатків. Наприклад, мені потрібно вибрати додаток Ютюб. Я переміщаюсь до нього, виділилась плитка Ютюб, але тільки на пів-секунди і скидає на першу плитку Home в лівому верхньому вуглу. Я навіть Ок не встигаю натиснути. Глюк зявляється не одразу після включення, а після першого використання якогось додатку. Покористувався, повернувся в головне меню і далі я вже не можу нічого вибрати. Потрібно знову вимикати приставку і так по кругу. Якщо заходжу у основний розділ "Apps", то така ж сама історія - переміщаюсь до вибраного додатку, але не встигаю його запустити, бо скида на верхній самий перший додаток. Що цікаво, цей глюк у двох приставках і приставки брав у різних продавців. Чи партія така попалась?...Раніше брав ці приставки і такого не було. В заводські скидав - не допомогло. Встановлений Андроїд 7.1.2. Залишилось тільки перепрошити його іншою прошивою. Може порекомендуєте, яка зараз прошива стабільна і чи можна його прошити новішим Андроїдом 9 чи 10? Примочки не цікавлять - тільки Ютюб і IPTV. Головне, щоб сама приставка працювала добре.
P.S. Періодично вискакує повідомлення - "Сбой приложения MediaBox launcher" або "Сбой приложения Network"
|
Дату та час перевіряли? Авто вкл.?
|
|
|