Цитата:
Сообщение от Admin
Тема піднята... ...для того щоб відкрити їм очі...
|
Кому ти хочеш відкрити очі, тим, у кого вони запливли від щоденного надмірного вживання коктейлю кисельово-скабєєво-шейніно-соловйовщини? А ще краще запроси їх у гості і читай проповіді. Просвітліють відразу та підуть у кремль пуйла перевиховувати?
Цитата:
Сообщение от Admin
Будь спочатку в темі, дивись на мої дописи...
|
Ти для початку мої(не лише цей) почитай, а тоді роби висновки. В темі з першої сторінки і прочитав уважно, та ти видно вже забув, про що там йдеться. А там:
Цитата:
"В данной тебе будем писать только Правдивую и Проверенную информацию.
Я хочу чтобы пользователи форума из других стран, не только из Украины (мы все видим из своих окон) знали и видели как подло на нас нападает и убивает наших людей "Дружеская страна Россия"
|
і далі по тексту. Так от, як такі "правдиві інформатори" як jasweta1, taranz, iron maiden,vovka26, VirtusPro ... надають українцям ну дуже "правдиву" інформацію всі бачать і нуль реакції, а інших можна бакланити.
Цитата:
Сообщение от Admin
...тоді пиши х*ню всяку...
|
Ти чого гавкаєш, приклади такого в студію. Цікаво, що тебе так зачепило, тим більше, що допис не був скерований у твою сторону, а був лише відповіддю на допис користувача.
Цитата:
Сообщение от Admin
...такі нехай ідуть на*уй!..
|
Так і посилай їх туди, а не читай їхні пасквілі. Самі лише слова, а дії зовсім інші. Лише напівзаходи типу і вашим, і нашим- ну забанив ти їх(та й то не всіх), а дописи так і залишились та сморід на форумі від них не менший. Може ще на сайті раша тв увімкнеш?
P.S. Вибачатись не збираюсь! Дуже рідко злітаю з рейок пристойності, але задрочив вже своїм пацифізмом. Досюсюкались уже з різними медведчуками, рабіновичами, шуфричами та іже з ними, що тепер кров'ю відхаркуємо і країна на кону. Пацифісти хренові. Може ще повторно в очі заглянете, попросите, щоби не стріляли? Знаю, що після такого допису на мене чекає і тому кажу Аdieu форумчани.