Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2022, 14:52   #464
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,749 раз(а) в 3,487 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от BodiaK Посмотреть сообщение
Кому ти хочеш відкрити очі, тим, у кого вони запливли від щоденного надмірного вживання коктейлю кисельово-скабєєво-шейніно-соловйовщини? А ще краще запроси їх у гості і читай проповіді. Просвітліють відразу та підуть у кремль пуйла перевиховувати?

Ти для початку мої(не лише цей) почитай, а тоді роби висновки. В темі з першої сторінки і прочитав уважно, та ти видно вже забув, про що там йдеться. А там:
і далі по тексту. Так от, як такі "правдиві інформатори" як jasweta1, taranz, iron maiden,vovka26, VirtusPro ... надають українцям ну дуже "правдиву" інформацію всі бачать і нуль реакції, а інших можна бакланити.

Ти чого гавкаєш, приклади такого в студію. Цікаво, що тебе так зачепило, тим більше, що допис не був скерований у твою сторону, а був лише відповіддю на допис користувача.

Так і посилай їх туди, а не читай їхні пасквілі. Самі лише слова, а дії зовсім інші. Лише напівзаходи типу і вашим, і нашим- ну забанив ти їх(та й то не всіх), а дописи так і залишились та сморід на форумі від них не менший. Може ще на сайті раша тв увімкнеш?
P.S. Вибачатись не збираюсь! Дуже рідко злітаю з рейок пристойності, але задрочив вже своїм пацифізмом. Досюсюкались уже з різними медведчуками, рабіновичами, шуфричами та іже з ними, що тепер кров'ю відхаркуємо і країна на кону. Пацифісти хренові. Може ще повторно в очі заглянете, попросите, щоби не стріляли? Знаю, що після такого допису на мене чекає і тому кажу Аdieu форумчани.
Неповинно бути ніякого "адеуш",
це вже крик душі,форум Украінський,
і неповинно і близько тут бути тим холуям рашовським.
Одну вже закрили з горем-пополам,а решта ше тут тявкає.
YuraUA на форуме   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: