Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2022, 10:33   #486
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,171 раз(а) в 823 сообщениях
Вес репутации: 26
BodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущееBodiaK обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от Admin Посмотреть сообщение
Дивлячись на стан в Україні, і напевне стан душі, поки попереджаю, на наступний раз буде довічний БАН!!!...
Друзі! Не я починав це непорозуміння, не я переходив на хамський стиль спілкування і тому лякати мене немає сенсу. Це все одно, що їжака голою... За мій стан душі не варто переживати - стан як ніколи стабільний. А от коли ти спиш дві-три години на добу, стараєшся допомогти як умієш і чим можеш, а до тебе, потягуючись від задоволення, зранку приходить вгодоване бидло(інакше не назвеш), ніби біженець, і починає: "Что-то плохо выспался, матрацы какие-то жестковатые. И че у вас сегодня на завтрак? Опять котлеты? Я бы мяска съел" то хочеться так "нагодувати", щоби до кінця життя не забуло. Коли більшість згорьованих, розгублених людей вдячні за канапку з гарячим чаєм чи кавою, це бидло думає, що приїхало в туристичну подорож, шукає "хороший ресторан" з "нормальной кухней". І таких "господарів життя"("хозяев жизни") , на жаль, ще немало носить наша українська земля. Така вона правда війни!!! Недавно на одному з українських телеканалів почув ще одну тираду від так званого "аналітика", про те, що пуйла, виявляється, оточення ймовірно неправильно інформує і тому війна триває. Ну і як таке створіння назвати і що з ним("аналітиком") робити?
А ти про якийсь довічний бан. Так що свою "лякалку" залиш до нашої перемоги.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!!
P.S. Прошу не сприймати цей допис, як спробу виправдання чи, не дай Боже, каяття.
А "собачитись" між своїми у такий важкий час недоречно і неприпустимо.
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо: