Цитата:
Сообщение от Admin
Дивлячись на стан в Україні, і напевне стан душі, поки попереджаю, на наступний раз буде довічний БАН!!!...
|
Друзі! Не я починав це непорозуміння, не я переходив на хамський стиль спілкування і тому лякати мене немає сенсу. Це все одно, що їжака голою... За мій стан душі не варто переживати - стан як ніколи стабільний. А от коли ти спиш дві-три години на добу, стараєшся допомогти як умієш і чим можеш, а до тебе, потягуючись від задоволення, зранку приходить вгодоване бидло(інакше не назвеш), ніби біженець, і починає: "Что-то плохо выспался, матрацы какие-то жестковатые. И че у вас сегодня на завтрак? Опять котлеты? Я бы мяска съел" то хочеться так "нагодувати", щоби до кінця життя не забуло. Коли більшість згорьованих, розгублених людей вдячні за канапку з гарячим чаєм чи кавою, це бидло думає, що приїхало в туристичну подорож, шукає "хороший ресторан" з "нормальной кухней". І таких "господарів життя"("хозяев жизни") , на жаль, ще немало носить наша українська земля. Така вона правда війни!!! Недавно на одному з українських телеканалів почув ще одну тираду від так званого "аналітика", про те, що пуйла, виявляється, оточення ймовірно неправильно інформує і тому війна триває. Ну і як таке створіння назвати і що з ним("аналітиком") робити?
А ти про якийсь довічний бан. Так що свою "лякалку" залиш до нашої перемоги.
СЛАВА УКРАЇНІ !!!!
P.S. Прошу не сприймати цей допис, як спробу виправдання чи, не дай Боже, каяття.
А "собачитись" між своїми у такий важкий час недоречно і неприпустимо.