Показать сообщение отдельно
Старый 12.03.2022, 22:49   #547
CHILA-OM
Профи

Ресивер: Amiko 8900, Orton 4100c, Globo 7010, Openbox X540
Поблагодарили 1,877 раз(а) в 681 сообщениях
Вес репутации: 11
CHILA-OM скоро придёт к известности

Цитата:
Сообщение от batik Посмотреть сообщение
Ребята я смотрю и поражаюсь со всего этого не кто не знает правду что происходит и соритесь между собой. Я не смотрю не какие СМИ потому что одно вранье. Как говорят всему свое время или время лечит. Когда я сам увижу я вам напишу, а вы можете верить или нет это ваше право.
Ніхто не знає правди, ймовірно ти знаєш, що третій глаз відкрився? Прямо баба Ванга)) Я не дивлюсь тб, так для чого постиш тести шарінга та різні iptv плей листи? Всі врут, правдоруб ти наш взагалі люди брешуть і ти не виключення. Люди не ідеальні створіння якщо ти не вкурсі. Время не лікує ніхая, мозок ховає вспомини далеко, далеко, щоб ми не поіхали остаточно, у кожноі людини по різному. І взагалі вспомини будуть переслідувати нас все життя, це важка робота але саме життя стоє того. Що ти побачиш, ракету, бомбу? І що напишеш якщо встигнеш? Я увидел свет вконце тунеля. Так кожен має право бути вільною людиною або рабом, як би для тебе це пафосно не звучало за волю проти мордора ми і боримось. Самі орки визнають, що за 30 років незалежності ми сформувались як нація. Ібанута денацифікація хайла це завуальована брехння, а насправіді має під собою мету знищення активноі частини націі, цій наволочі не звикати йде по кровавому шляху баті нквд-шніка. Він досі мріє і живе совком, в Росіі молоде покоління програло суперечку дорослому поколіню. Є певна когорта людей яб іі назвав сліпий зрячий, ти влився прям в ряди цієі параноідальноі секти.
CHILA-OM вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: