Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2022, 12:41   #1003
allexxx65
Местный

Ресивер: Ustym 4K S2 OTT X, Denys PRO Combo EU
Поблагодарили 299 раз(а) в 152 сообщениях
Вес репутации: 20
allexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всем

Цитата:
Сообщение от BodiaK Посмотреть сообщение
І чого ви так хворобливо реагуєте на такі речі?
Да тому, що ми вільні люди і сами вирішуємо якою мовою розмовляти, а нам вказують що треба робити, хоча самі нам кажуть:
Цитата:
Сообщение от YuraUA Посмотреть сообщение
Не треба вказувати, що робити.
Тобто якась не рівність виходить? Одні вказують другим...
Да якби ви засунули те мовне питання кудись в зад та більше його не підіймали, то й не було б розброду поміж українцями. Вас же Біблія вчить не судити, щоб самим не бути судимими, та робити висновок про людину ПО ЇЇ СПРАВАМ!

Цитата:
Сообщение от BodiaK Посмотреть сообщение
Вам не соромно, що за стільки років ви не змогли розпізнати у "братах", які сповідують "єдіноруцькіє ценності", ворога?
Ні, не соромно, бо я не ставив таку ціль - шукати ворогів, я жив та намагався насолоджуватися життям. А до людей, повторюсь, ставився згідно їх справ. Ну а якщо ви весь час шукаєте ворогів, тоді мені зрозуміло чому ми, українці, об'єднуємось у важкі часи - бо є зовнішній ворог. А коли його (ворога) не стає, то ви його знайдете поміж нас...

[QUOTE=BodiaK;465040]Хто кому, коли і де в історії сучасної України забороняв спілкуватись польською, угорською, словацькою, англійською... Коли і кого покарали за вживання російської мови? Так ні - потрібно виділити лише "великий и могучий". Давайте закінчувати нести цю ахінею, придумувати те, чого не існує!!!QUOTE]
А ось хто забороняє і виділяє:
Цитата:
Сообщение от mustaff Посмотреть сообщение
Всім переселенцям -біженцям - розмовляйте ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ - бо будете визнані колоборантами.
Я чому приділяю стільки уваги цьому питанню. Львів'яни, ви хоч зараз, під час війни, не починайте розділяти українців, бо це не на користь країни! Зараз всі українці захищають свою Батьківщину, хто зброєю, хто словом та ділом. А хто знов почне підіймати мовне питання, той буде моїм ворогом. Ще раз кажу - оцінюйте людей по їх справам!
allexxx65 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: