Цитата:
Сообщение от BodiaK
І чого ви так хворобливо реагуєте на такі речі?
|
Да тому, що ми вільні люди і сами вирішуємо якою мовою розмовляти, а нам вказують що треба робити, хоча самі нам кажуть:
Цитата:
Сообщение от YuraUA
Не треба вказувати, що робити.
|
Тобто якась не рівність виходить? Одні вказують другим...
Да якби ви засунули те мовне питання кудись в зад та більше його не підіймали, то й не було б розброду поміж українцями. Вас же Біблія вчить не судити, щоб самим не бути судимими, та робити висновок про людину ПО ЇЇ СПРАВАМ!
Цитата:
Сообщение от BodiaK
Вам не соромно, що за стільки років ви не змогли розпізнати у "братах", які сповідують "єдіноруцькіє ценності", ворога?
|
Ні, не соромно, бо я не ставив таку ціль - шукати ворогів, я жив та намагався насолоджуватися життям. А до людей, повторюсь, ставився згідно їх справ. Ну а якщо ви весь час шукаєте ворогів, тоді мені зрозуміло чому ми, українці, об'єднуємось у важкі часи - бо є зовнішній ворог. А коли його (ворога) не стає, то ви його знайдете поміж нас...
[QUOTE=BodiaK;465040]Хто кому, коли і де в історії сучасної України забороняв спілкуватись польською, угорською, словацькою, англійською... Коли і кого покарали за вживання російської мови? Так ні - потрібно виділити лише "великий и могучий". Давайте закінчувати нести цю ахінею, придумувати те, чого не існує!!!QUOTE]
А ось хто забороняє і виділяє:
Цитата:
Сообщение от mustaff
Всім переселенцям -біженцям - розмовляйте ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ - бо будете визнані колоборантами.
|
Я чому приділяю стільки уваги цьому питанню. Львів'яни, ви хоч зараз, під час війни, не починайте розділяти українців, бо це не на користь країни! Зараз всі українці захищають свою Батьківщину, хто зброєю, хто словом та ділом. А хто знов почне підіймати мовне питання, той буде моїм ворогом. Ще раз кажу - оцінюйте людей по їх справам!