Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2022, 16:15   #1013
allexxx65
Местный

Ресивер: Ustym 4K S2 OTT X, Denys PRO Combo EU
Поблагодарили 299 раз(а) в 152 сообщениях
Вес репутации: 20
allexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всем

Цитата:
Сообщение от YuraUA Посмотреть сообщение
Ніхто вам на вказує, пора вже мати повагу до краіни,в якій живеш,і тим більше до мови.
Як же ніхто не вказує, якщо як доказ була цитата: "розмовляйте ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ - бо будете визнані колоборантами"? Якщо я спілкуюсь з вами українською, то я маю, мабуть, повагу і до мови, і ло співрозмовника. А мені хотілось би, щоб крім "поваги до краіни, в якій живеш, і тим більше до мови" була б ще повага до людей, які в цій країні живуть, незалежно від їх мови, а залежно від їх справ.

Цитата:
Дома можеш собі тарахкотіти расєйською,а хоч якою хочеш, якщо ше знаєш якусь мову.
Дякую за дозвіл! А за ці слова вихованій людині, взагалі, було б соромно.

Цитата:
allexxx65 не має ніякого сенсу тут шось пробувати єрундою займатись.Тут адміністрація скоренько блокує таких "патріотів".
Ну якщо інших доводів немає, то будь ласка... Тільки чи піде вам це на користь. Доречи, сам ти старий чи хворий?, чому не на фронті, патріот ти наш?
allexxx65 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: