Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2022, 16:39   #1014
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,730 раз(а) в 3,480 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от allexxx65 Посмотреть сообщение
Як же ніхто не вказує, якщо як доказ була цитата: "розмовляйте ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ - бо будете визнані колоборантами"? Якщо я спілкуюсь з вами українською, то я маю, мабуть, повагу і до мови, і ло співрозмовника. А мені хотілось би, щоб крім "поваги до краіни, в якій живеш, і тим більше до мови" була б ще повага до людей, які в цій країні живуть, незалежно від їх мови, а залежно від їх справ.

Дякую за дозвіл! А за ці слова вихованій людині, взагалі, було б соромно.

Ну якщо інших доводів немає, то будь ласка... Тільки чи піде вам це на користь. Доречи, сам ти старий чи хворий?, чому не на фронті, патріот ти наш?

От ти і показав своє лице,хоча,яке там лице,копія параноіка х...ла.
Зомбік ти,я патріот,але не твій,ше маєш надію,шо расєя папєдіт,як такі,як ти мріють,і так калякають.
А на тему хвороби,то ти сам хворий, ти і такі,як ти хворі,і хворі невиліковно.діазноз-Параноя.
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием