Цитата:
Сообщение от YuraUA
От ти і показав своє лице,хоча,яке там лице,копія параноіка х...ла.
Зомбік ти,я патріот,але не твій,ше маєш надію,шо расєя папєдіт,як такі,як ти мріють,і так калякають.
А на тему хвороби,то ти сам хворий, ти і такі,як ти хворі,і хворі невиліковно.діазноз-Параноя.
|
Ти теж показав своє обличчя, "патріот", який не знає української мови. Не кажу "своєї" мови, бо вона не твоя! Бо ти не зрозумів про що я казав. Ввімкни перекладач...
Я хотів з'ясувати для себе заради чого ми, руськомовні ***сонці,
без зброї, з "
лицем, копія параноіка х...ла", як ти кажеш, лише з прапорами та гаслами, що ми - українці, ризикуючи своїм життям, виходимо кожен день на площу міста проти озброєних орків? Щоб отакий "патріот" Юра, який дописав до свого ніка додаток UA для прикриття, називав нас "лицами, копія параноіка х...ла"? А потім зрозумів, що на одного такого "патріота", який навмисно стріляє в українців, натискаючи на кнопки клавіатури, є тисячі справжніх українців. Українців, яки вбивають ворогів, допомагають один одному, захищають свою країну...
Ну а ти, Юра не УА, продовжуй допомагати путіну розколювати українське суспільство, але знай, що прийде час і кожний відповість за свої дії. Тепер мені зрозуміло, чому ти не в ВСУ...