Показать сообщение отдельно
Старый 27.03.2022, 19:07   #1031
BodiaK
Гуру

Ресивер: Openbox X800, Sat-Intehral S-1268 HD
Поблагодарили 2,163 раз(а) в 818 сообщениях
Вес репутации: 25
BodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордитсяBodiaK за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от allexxx65 Посмотреть сообщение
...Ні, не соромно, бо я не ставив таку ціль - шукати ворогів, я жив та намагався насолоджуватися життям...
Тепер все зрозуміло. Ось в цьому вся "філософія " існування малороса-хохла. Думаю пригадуєте відомий вислів Абдулли із фільму "Біле сонце пустелі" - " Хорошая жена, хороший дом: что ещё надо человеку, чтобы встретить старость?". Ну що, здійснилась ваша "мрія". Жили, ні - існували у своєму ілюзорному маленькому просторі, сховавши голову у пісок та вважали, що вам там комфортно. А навколо вирувало життя всіма барвами веселки, вільні люди працювали, жили, подорожували по всьому світу, відпочивали... А вас і досі тягне у темряву, де брудна склянка "газировки" з автомата була невимовною розкішшю. І навіть тепер російський брудний кримінальний фольклор, який чомусь назвали прекрасним французьким словом "шансон" для вас, вірогідно, вершина музичної творчості. Не буду далі перераховувати "прелести" того життя. Впізнаєте себе? Ну і наостанок: залишилась у вас ще одна совкова риса - висмикувати з тексту вигідні тези, на які ви у змозі дати хоч якусь відповідь, схожу на правду та й то перекручену, а інших запитань чи тверджень не помічати. Здогадуєтесь, яка пропаганда цим користується? А ви й досі, попри все це криваве місиво, розв'язане "русским миром", стараєтесь себе виправдати. Моя хата скраю не прокатає, бо не можна бути наполовину вагітним. Це вже торкнулося кожного і вибір прийдеться зробити. Нікого не хотів образити, але подивіться нарешті правді у вічі.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
BodiaK вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: