Цитата:
Сообщение от allexxx65
...Ні, не соромно, бо я не ставив таку ціль - шукати ворогів, я жив та намагався насолоджуватися життям...
|
Тепер все зрозуміло. Ось в цьому вся "філософія " існування малороса-хохла. Думаю пригадуєте відомий вислів Абдулли із фільму "Біле сонце пустелі" - " Хорошая жена, хороший дом: что ещё надо человеку, чтобы встретить старость?". Ну що, здійснилась ваша "мрія". Жили, ні - існували у своєму ілюзорному маленькому просторі, сховавши голову у пісок та вважали, що вам там комфортно. А навколо вирувало життя всіма барвами веселки, вільні люди працювали, жили, подорожували по всьому світу, відпочивали... А вас і досі тягне у темряву, де брудна склянка "газировки" з автомата була невимовною розкішшю. І навіть тепер російський брудний кримінальний фольклор, який чомусь назвали прекрасним французьким словом "шансон" для вас, вірогідно, вершина музичної творчості. Не буду далі перераховувати "прелести" того життя. Впізнаєте себе? Ну і наостанок: залишилась у вас ще одна совкова риса - висмикувати з тексту вигідні тези, на які ви у змозі дати хоч якусь відповідь, схожу на правду та й то перекручену, а інших запитань чи тверджень не помічати. Здогадуєтесь, яка пропаганда цим користується? А ви й досі, попри все це криваве місиво, розв'язане "русским миром", стараєтесь себе виправдати. Моя хата скраю не прокатає, бо не можна бути наполовину вагітним. Це вже торкнулося кожного і вибір прийдеться зробити. Нікого не хотів образити, але подивіться нарешті правді у вічі.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!