Показать сообщение отдельно
Старый 01.04.2022, 23:55   #1194
allexxx65
Местный

Ресивер: Ustym 4K S2 OTT X, Denys PRO Combo EU
Поблагодарили 299 раз(а) в 152 сообщениях
Вес репутации: 20
allexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всемallexxx65 это имя известно всем

Цитата:
Сообщение от Sereqa Посмотреть сообщение
mustaff, allexxx65, просьба вынести выяснение личных отношений в приват.
Не мав наміру вже взагалі щось писати, але в "приватну" розмову втрутився пан duman, який вважає (і не тільки він), що має право називати незнайому йому людину "чмо проплачене" та "...дабол і недоумок кончений"... Тому відповідаю.
Я ні куди не збігав зі свого, зараз вже, міста-героя Херсон. Залишилися з жінкою, щоб захищати своє місто. Так сталося, що "завдяки" областной владі та керівникам силових структур міста, мешканці залишилися без зброї, без тероборони, без ЗСУ... Все що нам залишилося, це гімн, прапори та гасла. Що ми і використовуємо, вірючи, що Херсон залишається часткою України...
І в такий нелегкий час з'являється львів'янин, який називає колаборантами багатьох українців, тільки за те, що вони відрізняються мовою спілкування і ніяк не дивлячись на їх справи. А це стосується мешканців багатьох міст України, таких як Харків та Маріуполь, Миколаїв та Бердянськ та багатьох інших... Скільки я не намагався достучаться до розуму, мені це не вдалося. Навпаки, кількість опонентів тільки збільшилась, та продовжує збільшуватися... І серед них постійні дописувачі, які розміщують красиві малюнки з патріотичними гаслами та називають себе патріотами. Але, як вчить Google, "ПАТРІО́Т – той, хто любить свою Батьківщину, відданий своєму народові, готовий для них на жертви й подвиги". Це в ідеалі, а в дійсності, хто від них відрізняється, той колаборант. (Колаборант — особа, яка усвідомлено співпрацює із окупаційною цивільною чи військовою владою на шкоду власній країні, з того же Google). Ось у мене і виникає питання: "чому патріоти не в ЗСУ?".
Тому й написав: "Я теж останнім часом перестаю довіряти, наприклад, львів'янам. На словах патріоти, а до лав ЗСУ не йдуть країну зачищать.", маючи на увазі того, з ким вів розмову. А тут ти, duman, втрутився... До речі, судячи з того, як описуєш поведінку "східняків в твоєму районному
містечку" ти теж не в ЗСУ, а "допомагаєш" біженцям... (в лапки взяв тому, що дивлячи з яким роздратуванням ти все це описуєш, я б не бажав би від тебе допомоги).
Я в тому віці (десять днів тому "відзначив" 57), коли розумієш, що в кожній нації є, як кажуть, не сповна розума, але їх настільки мало, що по ним не можна робити висновок про увесь народ в цілому. А в цілому українці - це добрий, чутливий, вдячний народ. Тому прошу вибачення у всіх тих, кого образив даремно. Так, як львів'ян зачепило моє висловлювання про недовіру до них (насправді я так не думаю), так і мені було боляче чути, що не дивлячи на мужність мешканців Півдня України, хтось називає їх негарними словами. Ну то Бог з ними і щоб вони не казали, а Херсон все одно - Україна!
allexxx65 вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: